Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi van velem? Miért érzem ezt?

Mi van velem? Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés

Amikor korombeli fiatalokkal beszélgetek mindig irigykedve hallgatom a beszámolóikat a bulikról, pasizásról stb.

Sokszor gondolok arra,hogy nekik milyen jó, hogy jól átbulizzák az éjszakát, időnként becsípnek egy kicsit és lazulnak ezerrel.

Én alapjába véve egy visszahúzód lány vagyok. Nincsenek olyan haverjaim akikkel kirúghatnék a hámból.

Rém unalmas az életem. Sosem voltam még bulizni sem. És azt vettem észre, hogy én is vágyom már a bulikra a szórakozásra. Ne értsétek félre nem akarok elzülleni, de szeretnék már egy kis izgalmat az életembe. Ez normális az én koromban?

2015. júl. 4. 14:39
 1/5 A kérdező kommentje:
15/L
2015. júl. 4. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Tini vagy, mért ne lenne normális?
2015. júl. 4. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2015. júl. 8. 11:46
 4/5 anonim válasza:

Én se vagyok túlzottan extrovertált, de azért 1,2 buliba elmenni havonta, 2 havonta még nem probléma szerintem. Még ha kicsit többször is mész, az se baj. Nyugodtan élvezd az életet, hiszen most vagy fiatal! :)

Üdv

Ui. én is 15 éves lány vagyok

2015. júl. 8. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2015. júl. 9. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!