Nem tudom mi történik velem . Ugy érzem, hogy terhes vagyok, fogalmam sincs, hogyan . Védekeztunk. Viszont a többi lent . Szerintetek terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Azóta eltelt 7het , faj a fejem , fel vagyok puffadva es az utolsó menstruaciom nem olyan volt mint amilyen szokott lenni. Tesztet csináltam az utolso normalis menstruaciom után 6hettel negativak lettek. szerintetek lehetek terhes?2015. jún. 29. 23:30
1/8 anonim válasza:
Nem. Valamilyen más betegség vagy sima frontérzékenység lesz. Inkább a belgyógyászaton kérdezz utána a dolognak.
2/8 A kérdező kommentje:
Valami nemi úton terjedő betegség miatt lehetséges ? Mert nem stimmel minden.. Holnap megyek orvoshoz eddig nem volt lehetőségem ra
2015. jún. 29. 23:38
3/8 anonim válasza:
Hasonlò esetrôl láttam cikket. Egy nô ilyen tüneteket produkált és kiderült,hogy méhnyakrája van. Orvoshoz kellene menned..19/N
4/8 A kérdező kommentje:
Ez így elég durva . Mindenképp megyek orvoshoz
2015. jún. 30. 00:38
5/8 A kérdező kommentje:
19eves vagyok
2015. jún. 30. 00:45
6/8 anonim válasza:
Azért a méhnyakrák diagnosztizálása fejfájásból, elég erős. Hol végezted az orvosi egyetemet?
Ne aggódj, terhes nem vagy, majd a doki megmondja, mi van.
7/8 anonim válasza:
Hű a rögtön ìtélkezés nagyon megy itt.. Mondom cikket olvastam.. Nem látsz olvasni ? A puffadás és a fejfájás közös tüneteggyüttese alatt volt ezt ìrva.. Nagyon nehéz megérteni ..:|
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Reménykedek ,hogy nem vagyok az!
2015. jún. 30. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!