Jönnek hozzánk rokonok de mit csináljunk?
Sziasztok..az lenne a kérdésem hogy régen nem látott rokonok fognak jönni hozzánk sok korombeli gyerekkel :) és nem igazán tudom mit csináljunk együtt..lesznek fiúk,lányok is és valami jó kis programra gondoltam..csak mi legyen? Üvegezni gondoltam,meg forró székezni..esetleg valaki tud még valami jó játékot? Előre is köszönöm
14/L :)
Hányan lesztek? Mármint azok, akik játszani fognak persze.
Szerintem üvegezni rokon gyerekekkel kicsit bizarr, de a forró szék tök jó.
Aztán régen nagyon szerettem még olyat is játszani, hogy mindenki kap egy nagyobb papírt, és elkezd rá írni egy történetet, aztán tovább adja, és a mellette ülő folytatja. Utána a legfelső részt behajtják, és úgy adják tovább, és így tovább, szóval mindenki csak azt látta, amit közvetlenül előtte írtak. A végére mindig nagyon vicces történetek jönnek ki :)
mi lenne ha szimplan csak beszelgetnetek es megismernetek egymast?
En 14 eves koromban tuti sik hulyenek neztem volna azt aki forro szekest akar velem jatszani.
Strand? Mozi?
Társas? Üvegezés kilőve rokonokkal. Esetleg felelsz v. mersz.
Amúgy valószínű, hogy internet, videójáték lesz a menő, tehát tényleg kell jó wifi.
Mi ezt szoktuk játszani, ha vagyunk elegen: [link]
Meg ezt: [link]
Az Activity saját feladványokkal jó.
Úgy még jobban személyre szabható a dolog, ha a játékosoktól is tudsz begyűjteni Activity feladványokat és zsebszövegeket.
Ha van igény a mentális fárasztásra, akkor "Mit vihetsz magaddal a lakatlan szigetre?" (mindent, ami a neved kezdőbetűjével megegyezik), "Mi van a zenedobozban?" (minden, ami dó-ré-mi-fá-szó-lá-ti-val kezdődik, így, sorrendben) játékok. Jó, tudom, ez így elég langyin hangzik, de érdemes megnézni az emberek arcát, amikor elviszed a kedvenc énekesüket, kajájukat, kutyájukat...
Ha bírjátok a fantasy-t, akkor 3-6 személyre Munchkin kártyajáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!