Mit csináljunk nyáron?
Itt a nyár és nem tudok mit csinálni.Van medencénk de elég hideg még a víz,meg most nincs is olyan nagyon nagyon meleg.Szeretnék menni valahova de nem tudom hova mehetnék.Itt a környéken nincs olyan hely ahova mehetnék egyedül és barátokkal sem.
Az a baj hogy most abban a korban vagyunk,amikor már szeretnénk menni mindenfelé egyedül,barátokkal de nem mehetünk.
Valami jó nyári programot tudnátok mondani?Vagy helyeket ahol ó programok vannak vagy ahova sokan járnak így nyáron?
13/L
13 évesen én még táborokba jártam, amik bőven elég izgalmasak voltak. illetve mamánál töltöttem sok időt a telkén, így elég hamar eltelt a nyár. Meg anno mi még játszótéren voltunk egy csomót, de hát az nekünk a majdnem a házunk előtt volt.
Esetleg lehet ottalvós bulit szervezni, akár több éjszakára is. Egy pár napot 1-2 barátnőd nálad tölt, aztán meg te mész át hozzájuk, ezt meg mondjuk a szüleidnek kellett volna megszerveznie...
Esetleg majd 16-17 évesen elengednek egyedül, de az is kétes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!