Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljunk nyáron? És Ti...

Piriiiiii kérdése:

Mit csináljunk nyáron? És Ti mit csináltok?

Figyelt kérdés

Szóóóóóval... van a barátnőm (17) meg én (16).

Ma kezdtük tervezni a nyári szünet-beli programjainkat. Felkerült már a speciálisan nyárra írt bakancslistánkra a túrázás, a filmezés, a strandolás, Zamárdi, festés, tanulás, hajnalig tartó séták, bulizás, koncertezés, egy-két szorosan hozzánk kapcsolódó monumentum, és ilyesmik... van ötletetek? :) Ti milyen "rituálét" szoktatok minden nyáron csinálni? Van valami családi, baráti hagyományotok, valami program, jó móka?

Köszi :)

2013. jún. 13. 14:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Teszem hozzá: ÉN IS LÁNY VAGYOK, tehát a barátnőm (mondjuk ez a korunkból adódóan ki is derülhet a normális identitással rendelkezők számára :D) nem párkapcsolati barátnő!
2013. jún. 13. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyár: nyaralás családdal, nyaralás baráti társasággal, esetleg fesztivál meg bulihegyek :)
2013. jún. 13. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálam most egy hét nyaralás lesz barátokkal, aztán 4 nap kizárólag a párommal, és 1-2 egy napos rendezvény is be van tervezve, a többi a jövő zenéje :)

Sajnos már nem vagyok iskolás, szóval a munka is "be van tervezve", akár akarom, akár nem XD

2013. jún. 13. 14:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Danke mindenkinek! (:

És a többiek?

2013. jún. 14. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!