Érdemes lenne elkezdeni videozni?
Figyelt kérdés
12/l vagyok (lehet fiatal,de szerintem nincs korhoz kötve) nagyon régota nézek videósokat pl.:Breakfastatfruh,Plaura99 stb. és én is kedvet kaptam hozzá. A videoim szépség ápolásról,divatról,tipekről pl.:nyárra,haul,diy,manikürős vidókról szolna!Ne, tudom érdemes-e elkezdeni tudom,hogy már kb. 1000 ilyen van.Meg,hogy nagyon nehezen indulna be a csatornám!2015. jún. 16. 12:46
1/2 anonim válasza:
12 évesen van annyi élettapasztalatod hogy ezekről be tudj számolni?
Mert úgy hangzik mintha csak újságokból vagy neten lévő írásokból merítenél vagy más videókat lemásolnál és már százszor olvasott dolgokat adnál elő. Ahhoz pedig hogy felfigyeljenek rád, nem árt egyedinek lenni, és nem azt fújni mint a többiek - már csak azért sem mert ha nem mutatsz újat akkor nem fognak miért téged nézni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm valóban még elég fiatal vagyok ehez! Ha elkezdek akkoris inkáb csak kreativ dolgokkal fogok foglalkozni!
2015. jún. 16. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!