Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szeretnék elkezdeni videózni...

Szeretnék elkezdeni videózni haverommal. Mit tudnátok tanácsolni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Első sorban játék bemutatásra és végigjátszásra gondoltam, de nem tudom hogy kezdjem el
2014. nov. 19. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor ne kezd el, bocsi.
2014. nov. 19. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:

ha itt kell tanacsokat kerj akkor legyszi ne kezd el.

megsporolod a kevetkezo kerdesed aminek valoszinu Hogyan noveljem a nezettsegem? lesz a cime.

2014. nov. 19. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne.
2014. nov. 19. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. Legyen egy egyedi ötleted, amit ma magyar nyelven csak és kizárólag Te prezentálsz a nézőknek, esetleg egy globálisan is egyedi ötlet, ami tetszik a nagyérdeműnek. Ha ez megvan, tuti a siker. Ha nem, így jártál. A lényeg, hogy különbözz a többiektől, ne a 8642. Minecraft csatorna legyetek. Amúgy, ha komolyabban érdekel, a Youtube-on CsontiGaming néven találtok egy felhasználót, aki elég sok videójában már utalt arra, hogy voltaképpen hogyan is kell ennek nekikezdeni, talán ott találtok valami érdemlegeset.
2014. nov. 19. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Én így csinálom: https://www.youtube.com/watch?v=Opmepiw7W2I

Bár játékvideókat nem igazán csinálok, de azért néhány programot megismerhetsz a videóból.

2014. nov. 20. 05:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. nov. 20. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!