Dark_Johnson kérdése:
Párommal jövőre szeretnénk házasodni, a nagy kérdés - esküvő helyszíne?
Figyelt kérdés
Hosszas kéresgélés után sem sikerült még megtalálni a megfelelő helyszínt a lakodalom lebonyolításához Tolna megyében ( főképp Tolna, Szekszárd, Paks ). Ami kritérium lehet, hogy körülbelül 250 fős a vendégsereg. Várjuk a tapasztalatatok, ötletetek!
Köszönjük előre is! :-)
2015. máj. 27. 22:23
1/3 anonim válasza:
Az Erzsébet szállóban nem tudom elfér-e ennyi ember, de szerintem Tolna Megye egyik legszebb helyszíne, a konyha is jó, szóval első körben velük próbálkoznék.
2/3 anonim válasza:
Jut is eszembe, bár az már Baranya Megye, de a Bagoly Csárda Mecseknádasdon szerintem működhet. Klassz hely! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!