Repülés. Nem hülyeségből kérdezem. Teljesen komolyan!?
Figyelt kérdés
Egészen kis gyermekkori álmom válna valóra ha repülhetnék.. szárnyalhatnék.. Hallottam már ilyen gépezetröl amit kitaláltak, mintha szárnyaid lennének.. mintha madár lennél.Mielőtt azt hinnétek h "tuti bolond.., meg csak hülyéskedik",nem. Tényleg teljesen komolyan érdekel a dolog.. Nagyon sokat jelentene ha valaki írna róla ha hallotta már.
Nem vagyok az a befordulós típus.. sőt. Szeretek élni.
A "bakancslistámon" a repülés az egyetlen, de az mindenféle szögből!! :) Ejtőernyő, bungee jumping.. még akár egy atom nagyra felállított trambulin.. minden csak érezzem hogy repülök..
#Repülés..szárnyalás
2015. máj. 8. 12:58
1/2 anonim válasza:
Hmmm....hasonló vágyaim nekem is voltak már :D De nincsen semmi köze a gyermek koromhoz.
2/2 anonim válasza:
Hát figyelj… Én felrughatlak a holdig is akár… De ha az sem elég akkor a szaturnuszig is szivesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!