Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Repülés. Nem hülyeségből...

Repülés. Nem hülyeségből kérdezem. Teljesen komolyan!?

Figyelt kérdés

Egészen kis gyermekkori álmom válna valóra ha repülhetnék.. szárnyalhatnék.. Hallottam már ilyen gépezetröl amit kitaláltak, mintha szárnyaid lennének.. mintha madár lennél.Mielőtt azt hinnétek h "tuti bolond.., meg csak hülyéskedik",nem. Tényleg teljesen komolyan érdekel a dolog.. Nagyon sokat jelentene ha valaki írna róla ha hallotta már.

Nem vagyok az a befordulós típus.. sőt. Szeretek élni.

A "bakancslistámon" a repülés az egyetlen, de az mindenféle szögből!! :) Ejtőernyő, bungee jumping.. még akár egy atom nagyra felállított trambulin.. minden csak érezzem hogy repülök..

#Repülés..szárnyalás
2015. máj. 8. 12:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Hmmm....hasonló vágyaim nekem is voltak már :D De nincsen semmi köze a gyermek koromhoz.
2015. jún. 27. 20:01
 2/2 anonim válasza:
Hát figyelj… Én felrughatlak a holdig is akár… De ha az sem elég akkor a szaturnuszig is szivesen :D
2021. júl. 2. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!