Lehet gyógyítani a magas szinten lévő perverziót? :D Most komolyan kérdezem, nem hülyeségből:D
nem tudom végülis ez annak e számít, de ismerőseim nagyon álítják hogy én perverz vagyok...hát van olyan mikor mit tudom én beszélgetnek egy filmről, én meg félreértek egy szot...meg mindenben szinte tudok találni valamit, amit a szexhez lehet vonni vagy hogymondjam..meg pl most előbb is irtam egy verset...eztet:"ég a testem bébi, a szüzességem a szűzhártyám védi.
de nemsokáig mert mindjárt elszakad, de vigyázz a farkaddal mert lehet a lukamba bentmarad:$"
ugye?:$
úgy idegesít hogy nem vagy velem, és hogy nem tömöd seggem.
Siess haza cica a szobába nesztelen, én ott várlak az ágyban meztelen:D
Na de most tényleg.valaki?!:D
Egy: gáz, ha még az előző választ sem érted.
Kettő: elég sz*rul írsz verset, de még mindig jobb, ha így adod ki magadból, mintha valami részeg f*sszal megd*gatod magad.
Három: nem tudom, élsz-e szexuáliséletet, de a szexhiány is lehet az oka vagy esetleg valami hormonból túl sokat termel a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!