Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem engednek be a helyi...

Miért nem engednek be a helyi discoba kérlek magyarázzátok már el?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok [roma] és egy barátnőm aki [magyar] eldöntöttük hogy bulizunk egy jót lejöttek a kedvenc énekesei stb és hát bele mentem.Ő 2 barátnőjével előre ment én pedig mondtam majd utánuk megyek.Rá félórára be mentem a Clubba a pénztárhoz és oda jött a biztonsági őr hogy sajnos zártkörű rendezvény menjek haza jó éjszakát.A barátnőm oda jött mert látott és mondta hogy engedjen be mert vele vagyok de őt nem érdekelte azt mondta nincs klubkártyám és a barátnőm hiába mondta hogy neki sincs azt mondta nem fog veszekedni menjek haza.Mondtam hogy hozza már ki a listát a vendégekről azt mondta semmi közöm hozzá jó éjt és kitessékelt a klubból és barátnőmmel haza jöttünk inkább... Teljesen normális ember szerintem egy roma is... soha se balhéztam semmi ügyem nem is volt és még a Clubba se voltam soha akkor miért nem engednek be? Mit tudok ilyenkor tenni? Olyan szégyen volt az egész...

2015. máj. 7. 23:54
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nagyon elszomorító volt a kérdező kommentje, ahogy fajilag megkülönbözteti magát a barátnőjétől. 16 évesen jobban teszed ha tanulsz mintha össze vissza mászkálsz az éjszakában.
2017. okt. 21. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!