Miért nem engednek el? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az iskolánkban van egy tanár aki szokott DJ-zni bulikon így van egy egyfajta iskola buli ahova csak suli diákjai mehetnek be és a tanár a DJ. Ez a buli havi 1× van. Eddig még mindig elengedtek a szüleim 2ig. Most meg erre nem akarnak. Semmi nem változott ezt nem értem 😱. Segítenétek, hogy ilyenkor mit lehetne tenni, hogy mehessek?2015. ápr. 10. 18:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem fontos lenne tudnod, hogy mi az oka annak, hogy nem engednek a szüleid (esetleg rossz jegy stb.) és ha olyan dologról van szó, amelyen tudsz változtatni, akkor kössetek kompromisszumot. Ez a szüleidnek is jó, te pedig elmehetsz a bulira :) Szóval szerintem beszélj a szüleiddel.
2/2 A kérdező kommentje:
A jegyeim ugyanolyanok. Kis könyörgés után el is engedtek 😊
2015. ápr. 11. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!