Ezt hogy csinálják? Mágia ez vagy szemfényvesztés? Hogy lehet ezt kivitelezni?
2008. aug. 28. 20:00
11/18 A kérdező kommentje:
ja meg van egy olyan,amikor maga elé próbálja a ruhát,amit utána felvesz..akkor nincs alatta....!
2008. aug. 29. 11:54
12/18 anonim válasza:
Akkor szerintem van egy ugyan olyan rajta is az elozo ruha alatt, meg egz masik ugyanolyat felmutat. Igy nem kell atoltozni, csak a felmutatottat is a foldre dobni.
13/18 A kérdező kommentje:
de még a földön sincsnek ruhák...
2008. aug. 29. 13:00
14/18 anonim válasza:
Valami nagyon ügyes dolgot találhattak ki, mivel én ahogy nézem, nekem túlon túl könnyűnek látszanak a ruhák. Valami nemstimmel az tuti. De hogy varázslat...kizárt.
15/18 anonim válasza:
valahol a földön nincsenek ruhák,meg amikor a lila ruhára vált át nah azt nem értem még 0:58 percnél
16/18 anonim válasza:
ikrek és tépőzáras a ruha amit a selyemmel együtt ledobnak a földre. Ha meg a földön nincs semmi a semyelben lehet van vmi "zseb" abba belerakják. És ennyi
17/18 anonim válasza:
maga a video is lehet a szemfenyvesztes egyik modszere. ha a musor tevebe keszult, akkor fizetett kozonseg megoldja a dolgot, gondoljunk peldaul a nalunk futott uri geller musorra, ezen kivul peldaul david blaine-nek is van egy halom trukkje, amit szimplan tukrokkel csinal, kamera csak egy adott helyrol veheti/csak onnan nezhetik, igy nem latszik a trukk
teny, hogy hihetetlen ugyesek altalaban ezek az arcok, de mindenre van valami megoldas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!