Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mekkora a Balaton Sound...

Mekkora a Balaton Sound összes költsége?

Figyelt kérdés

Nem voltam még fesztiválon, ezért nem tudom mennyibe kerül.

A honlap adatai szerint 45ezer a bérlet. Adjuk meg a módját, és menjünk le 8-12 ig, az összesen 5 nap.

Kell egy szállás is, ha sátrazok, akkor kell kemping jegy + sátor. Kemping jegy 5-10ezer. Mi van a közelben lévő nyaralókkal, egy főnek kb. mekkora költséget jelent? (nyilván már le van foglalva az összes, de csak az ár érdekel)

5 napra kell kaja, pia, víz, egyéb dolgok. Sátorban nyilván nem lehet főzni, ezért a közelben kell megoldani, emiatt úgy gondolom, hogy kész kaját kell venni vagy a fesztivál területén, vagy a közelben lévő boltokban. A fesztivál területén nyilván marha drága. Nem tudom mennyi lehet egy gyros, hamburger stb.

Akkor inni is kell, mennyi 1 liter víz (tavalyi árak bőven elegendők). Tegyük fel, hogy söröznék, mondjuk napi 5liter, meg esetleg bot, abból legyen napi 0,5-1 liter, esetleg napi egy koktél. Ennek a 2/3-át az ember a közelei boltokból szerené meg. Ez így kb. mekkora összeg lenne? Én úgy tippelem, hogy mindennel együtt, bérletek, leutazási költség, kaja pia kb. 100-150 ezer.

Szimplán a költség érdekel, aki le tudja írni ide, hogy tavaly mennyit költött, az is jó lenne.

Igazából nincs lehetőségem lejutni egy fesztiválra se, szimplán a költség érdekel, hogy legalább az töltsön el jó érzéssel, hogy hány ezer forintot nem adtam ki rá. :D

2015. ápr. 12. 15:38
 1/3 zoli1212 válasza:

amit igy leirtál az kb olyan 110.000ft tavaly is voltam idén is megyek

napi átlag a Sound közeli kecoba 7-8-10.000ft

gyros:800 ha jo helyen veszed,hambi 500 de volt olyan hely ahol 1000

tavaly kb 300 ft volt kint a boltba bent 400

sör:700 0,5dl

tavaly én és pár haverom mentünk személyenként mindennel együtt 70.000 ből megvoltunk

ismerösé volt a keco,vonaton nem mindig kellet jegyet venni,nagykerbe vettük a piákat és nem a balcsi partján lévő nagykerben mert ott drágábbak ha nem Kaposváron

2015. ápr. 21. 17:08
 2/3 anonim válasza:
#1es válaszoló! mit értesz azon, hogy vonaton nem mindig kellett jegyet venni?
2015. jún. 24. 16:37
 3/3 zoli1212 válasza:
mivel annyira sokan voltak a vonaton h nem ért el hozzánk a kaler és a jegyiroda nem volt nyitva
2016. márc. 2. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!