Sziget vagy Balaton Sound?
Sziget több nap, meg jóval drágább ha egész hétre mentek, meg szerintem nagyobb is, bár a Sound se kicsi főleg mostanában.
Szigeten mindenféle zene megy, bármit megtalálsz szinte. Sound-on meg csak elektronikus zene, techno ilyenek mennek. Viszont az is nagy buli nyáron a Balaton mellett, ennyiből nagyon jó lehet.
Én SZIGET-re mennék a kettő közül mert engem a techno nem nagyon érdekel, dehát a szigetre rengeteg pénz kell ha egy teljes hétre mentek ki.
Attól függ milyen zene érdekel. Én 5x voltam Szigeten de az elmúlkt 2 évben már Soundra mentem. Zeneileg ez sokkal jobban bejön, bár Szigeten is találtam olyan fellépőt akiről előtte nem is hallottam de nagyon bejött. És miért zavarna ha tényleg a drogról szólna a Sound?? Én sosem próbáltam mégis jól szórakozok ott és nem zavar ha valaki fogyasztja. Bár tavaly 2-en is megkérdezték, nincs-e valami anyagom. De szerintem a Szigeten is megy ugyanez. Ott már 15 éve úgy jöttek oda hozzánk lányok, hogy az öcsémből kinézik hogy fogyaszt és nem tudna-e adni. Pedig az öcsém sem fogyasztott.
Szerintem mindkettő drága.
Mindkét fesztivál tele van külföldiekkel, ha nyitottak vagytok és szerettek ismerkedni, akkor mindkettőn jól éreznétek magatokat.
Menjetek mindkettőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!