Mennyi lenne össz-vissz a Balaton Sound idén?
Figyelt kérdés
Nézegettem az árakat és hát igen elgondolkoztam azon,hogy mennyi is lenne az a pénzösszeg amiből az ember egy jót tudna bulizni? Semmi flanc csak sátor,semmi vip jegy...Egy hétre vagy akár egy napra? Szerintetek? Ti mennyiből szoktatok kijönni?2015. ápr. 9. 16:41
1/2 anonim válasza:
Hát mi 4en megyünk lányok egy apartmanba, négyünknek összesen 5 éjszakára 140000 Ft ami fejenként 35000, nem találtunk már ennél olcsóbban sajnos. De kempingben szerintem olcsóbban jönnél ki. A bérlet 45000 Ft. Ha Pestről mész akkor a vonat 1500 Ft oda és vissza is ennyi, persze csak ha diák vagy. Költőpénznek és a kajára én 25000 Ftot számoltam. Remélem nem hagytam ki semmit :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Kb én is ennyit számoltam:)
2015. ápr. 23. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!