21/29 anonim válasza:
köszönöm:) neked is sok sikert:) Majd ha rajzolsz még többet, azokat is felrakhatod:) szívesen megnézem őket:)
22/29 A kérdező kommentje:
köszi szépen, majd ha lesz új akkor rakok fel:) csak szólj h te voltál aki az Alvin és a mókusokat rajzolta:) és ha neked is lesz új rajz, akkor írj ide nyugodtan:)
2010. febr. 18. 21:44
23/29 anonim válasza:
A testábrázolást még gyakorold, de az arc nekem nagyon tetszik :D Emlékeztet egy régi haveromra (animés a srác? mert lehet, hogy van egy közös ismerősünk :D), jó lett!
25/29 anonim válasza:
Tudok ajánlani egy oldalt, ahol nagyon sok rajz van fent. Keresőbe be lehet írni, és kiad rá nagyon sok találatot. Én innen is szoktam rajzolni, mert rajzról szerintem könnyebb rajzolni, és így is gyakorlok:
26/29 A kérdező kommentje:
21.44 - köszi örülök h tetszik az arc. ő a barátom egyébként, nem animés, úgyh sajna nem hiszem h közös ismerős lenne.. :S
a test rajzoláson meg majd javítok, de általában inkább az arccal vannak gondjaim.
2010. febr. 18. 21:51
27/29 A kérdező kommentje:
21.49 köszi az oldalt! :)
2010. febr. 18. 21:52
28/29 anonim válasza:
Oké, azért rákérdeztem :) Rendes barátod van, biztos eltartott egy ideig, míg lerajzoltad (ha nem fényképről készült), türelmes lehet :)
Ha meg képről készült, akkor azért rendes, mert odaadta :D
29/29 A kérdező kommentje:
21.53 Fényképről rajzoltam, amiket még régebben küldött át nekem. Amúgy meglepetésnek szántam mindegyik rajzot, különösen az arc tetszett neki. :)
2010. febr. 18. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!