Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy tetszenek ezek a rajzok?

Hogy tetszenek ezek a rajzok?

Figyelt kérdés

vagy hogy nem tetszenek:)

[link]

[link]

2010. máj. 6. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Örülnék,ha akár csak feleennyire tudnék embereket rajzolni!Nekem bejön!
2010. máj. 7. 08:59
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. máj. 7. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első nagyon jó , rajz szempontból a második is jó, de olyan érzésem volt, mintha ki lenne csavarva a krapek feje Oo... Örülnék ha így tudnék rajzolni embereket, én épületeket rajzolok jól :D
2010. máj. 8. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Üdv! Tehetséges vagy. Az első kép szerkezetileg egészen korrekt. A második rajzon jól látszik egy apró hiba, amit ha legközelebb mellőzöl, valódi tömeget adhatsz a képen szereplőnek. A kontúrokat olyan halványan rajzold amennyire csak lehet, és amikor elkezded vonalkázással satírozni a sötét-világos fogja neked megmutatni minek hol van a határa. A másik hiba már ízlés kérdése. Nekem a rajztanárom eltépte a rajzomat, amikor zsepivel, vagy az ujjammal elmaszatoltam a ceruzát, hogy ne látszódjon a satírozás nyoma. A ceruza hegyével mindig kövesd a test formáját, és ahol sötét ott sűrű vonalkákat húzz, ahol világos ott ritkábbat. Mindíg hunyoríts a rajzodra, és akkor fogod látni a fekete-fehér mélyéségét. A képen nem látszik milyen papírra rajzoltad, de ha ezzel foglalkozol, ajánlom figyelmedbe az INGRES papírt. Jó pár éve amikor elkezdtem portrékat rajzolni, szinte életre keltek a rajzaim. Minden elismerésem, és csak így tovább!
2010. máj. 8. 13:59
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket:)
2010. máj. 8. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!