Tetszenek a szerkesztett képeim? (linkek lent) mi a véleményed róluk? ( a többi lent)?
itt vannak a linkek, de alul a szöveget légyszi olvasd el!!
szóval nagyon szeretek képeket szerkeszteni, és szerintem eléggé belejöttem, nem vagyok egós de nekem tetszenek azok a képek amiket szerkesztek. esetleg valahol megtudnám mutatni a 'tehetségem'? vagy mi a véleményed? mert lehet hogy nem vagyok azért annyira jó, sőt szerintem nem is ez természetes. de van vmi olyan pályázat ahol mondjuk nem ezzel a koreás témával de tudok mutatni a képszerkesztésemből? vagy vmi nagyobb verseny vmilyen oldalon? előre is köszi:)
15/L
Szerintem nagyon ügyes vagy:)
Milyen szerkesztővel csinálod?? És azt hogy csinálod (ha te csináltad) hogy ennyire kifényesíted az emberek arcát egy pár képen??
photoscape, photofiltre, picassa3(retusálás), és artweaver
ezekbena progikban van olyan ahol lehet erősíteni a színeket és akkor az emberek arca is fényesebb lesz:)
am köszönöm szépen!!
ügyi :))
amúgy pont múltkor láttam egy oldalon hogy valami képszerkesztő verseny vagy mi volt de már elfelejtettem :/
de azért nagyon jók :D
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!