Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek jók ezek a rajzok?...

Szerintetek jók ezek a rajzok? Csak őszintén.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. febr. 18. 20:23
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
18 vagyok, de azért nem felejtem el...
2010. febr. 18. 20:47
 12/29 anonim ***** válasza:

ne is felejts el:) Nekem az első nagyon tetszik (bocsi, el is mentettem:)) Látszik, hogy van benned tehetség, szerintem továbbra is rajzolgass, biztos fejlődni fogsz:) Nekem is így volt, mindig rajzolgatok, és egyre jobban megy. Nekem is van, hogy nincs hangulatom a rajzoláshoz, de van, hogy meglátok egy képet, és egyből ihletet kapok:)

Sok sikert a további munkáidhoz:) 17/L

2010. febr. 18. 20:52
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, neked is sok sikert a továbbiakban! És örülök, h elmentetted az rajzot:)
2010. febr. 18. 20:54
 14/29 anonim ***** válasza:
Én is hasonló szinten vagyok,de szerintem te jobb vagy nálam. Az első tetszik,bár mintha picit nagy lenne a szeme. A második képen a jobb alkarja olyan mintha egy elfolyó fagyi lenne,pedig a másik nagyon szép. Szerintem gyakorolj sokat,ne add fel és ügyesen fogsz rajzolni:) Amúgy mióta rajzolsz?:)
2010. febr. 18. 21:01
 15/29 anonim ***** válasza:
Keress egy művészeti fórumot, pl: amf.hu
2010. febr. 18. 21:03
 16/29 anonim ***** válasza:
20:43-as vagyok. Nem úgy érettem, hogy ne rajzolj többet, hanem, hogy ezzel a szintel csak magadat tudod szórakoztatni. Ha vannak olyan ambícióid, hogy művészeti egyetem, akkor azt felejtsd el, ezt biztosan mondom. Egyik ismerősömet úgy nem vették fel a MKE-re, hogy előtte a megyében MINDEN rajzversenyt megnyert és minden nyarát külföldi, komoly rajztáborokban töltötte. Jah és a srác tipikus művészalkat...
2010. febr. 18. 21:05
 17/29 A kérdező kommentje:

Igen, a szemet lehet h túlzásba vittem, de az életben is elég nagy szeme van a drágámnak, szóval vhogy ki akartam hangsúlyozni.. Hmmm elfolyó fagyi :D hát igen, van benne valami..

Az oviban jó rajzosnak számítottam, de azóta nem rajzoltam kedvtelésből, csak mostanában kezdtem el újra foglalkozni a dologgal. Kb 3 hónap alatt csináltam 6 rajzot, és ez a 2 lett a legjobb közülük szerintem.

Amúgy tölts fel te is, és majd megbeszéljük kié a jobb :D

2010. febr. 18. 21:06
 18/29 A kérdező kommentje:

21.03 köszi a tippet :)

21.05 nem szeretnék ezzel foglalkozni, ez csak hobbi. amúgy majd kialakul belőle valami az évek során... :)

2010. febr. 18. 21:08
 19/29 anonim ***** válasza:

20:52 vagyok, aki elmentette a képet:) Én is töltöttem fel még régebben egy rajzomat. Nem átmásoltam, csak néztem a képről, mert szeretek így rajzolni:)

[link]

2010. febr. 18. 21:18
 20/29 A kérdező kommentje:
jujjj ez nagyon jó lett:) tök jól árnyékolsz színes ceruzával, pedig sztem ez nehéz dolog:) szerintem nagyon jól rajzolsz, csak így tovább!!!!
2010. febr. 18. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!