Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok errol? (Tudom...

Mit gondoltok errol? (Tudom hogy nem ebbe a kategoriaba valo kerdes)

Figyelt kérdés

Mindig keresem a vàlaszt a szavaim melyel kinom ìrom.

Ülök szobàmban egyedül csendben könnyei közt.

Szivemben èlnek èkes èktelen emlèkek melyekèrt èrdemtelen èletem fèny nèlkül sodor nagy hullàmokból ki a partra.

Hold fèny ragyogja àt sebzet lelkem, szivem melybe kèst döftek.

Embertelen emberek rideg nèpsèg èletèt böcsülès helyet àtokènt vetik.

Szavak melyek el szàllnak s ìràs mi meg marad mièrt? Mely nem el szàllàs helyet szekrènyen porosodik senki szàmba se veszi.

Kí ìrta meg vetik.

Ki hű volt emberkhez hűtlenek voltak tàrsai.

Kit vilàg mig vilàg megsebesztèk el dobtàk halàra itèltèk.

Szavak melyek pusztiòak, kegyetlenek iràs lèlek gyògyitò mìg màsnak àtok.

Szìv mely èltet èleted fájdalomtol ùszkàl víz tetejèn helyes ki ìrni tud verset nem költ, ki írni nem tud sorok mögè relyti titkos kìnjait mit màs nem èrez, nem làtja nem hallja csak èsszleli oda kint esik eső minden eső csepp az èn könnyeim mi rà hull fàra viràgra emberre ki szavaival el temetet s fel àlltam ime a làny kit elöktetek èl benne meleg remèny egyszer mèg jobbà tehetem vilàgom s ember társaim

2015. ápr. 1. 19:57
 1/4 anonim válasza:
Teli van helyesírási hibával.
2015. ápr. 1. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi:)
2015. ápr. 1. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2015. ápr. 1. 20:22
 4/4 A kérdező kommentje:
A korom titok nem szeretnem h bantsanak a helyes iras miat tudom h nem tudok helyesen irni de hat van ilyen:)
2015. ápr. 1. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!