Volt már valamelyikőtök a horror labirintusban?
Nem tudom mire gondolsz pontosan, de amit én annak neveznék, az a törcsvári kastély melett berendezett horror részleg. Pont olyan labirintus-szerű.
Ha tudtam volna hogy mi van bent, be sem tettem volna a lábam, mert nem szeretem az efféle ijesztgetést.
Már a belépés után, kb. fél méterről vissza akartam fordulni, de nem lehetett, mert az ajtó csak egy irányba nyílt. Csak kívülről lehetett nyitni befelé, belül pedig nem volt kilincs.
Ráadásul nem volt ott bent senki más áldozat, csak az az 1 ember, akivel mentem.
Végig visítottam az egészet, próbáltam a telefonnal világítani, és ordítottam, hogy "help!". Látni ugyanis nem semmit lehetett, csak azokat a dolgokat, amiket pont nem akartam.
Komolyan azt hittem, hogy ott halok szörnyet, hiába tudtam, hogy ez csak "játék". Tudom, talán ciki és vicces, de akkor és ott, egyáltalán nem volt poén.
Ennek már több éve.
Wow, pont erre gondoltam :D Tökre jó lehet, nagyon vonz...Örülök, hogy valaki elmesélte a tapasztalatát.
Kár, hogy nem voltam ott. Na már most nem gonoszságból azért, mert halálra rémülve szertnélek látni, meg újraéleszteni :D
Bár tényleg sokkal izgalmasabb úgy, ha mindenki fél.
Olyankor fel lehet erősíteni a hatást...
Én csak az öt perces bemutatóján voltam a vidámparkban, de már azt is imádtuk. Vagy négyszer végigmentünk húgommal, oltári volt. Már alig várjuk, hogy a rendesre is elmehessünk. Csak ajánlani tudom. Mondjuk én összecsináltam magamat rajtam, húgom csak nevetgélt.
17/L
A Movieland Park (Garda tó) biztos tetszene neked.
Van ott egy horror ház, ami annyit tesz, hogy a híres horrorfilmek díszletei vannak felépítve, és olyan mintha a film részese lennél. Az az ördögűzős nő pl. kiugrik az ágyból és nekiront a csoportnak.
Szívbetegeknek pl. tilos a belépés.
Közben leesett, miről beszélsz.
Sikerült felfognom a kérdést; óriásit koppant. Dehát éjszaka már csak ennyire futja.
Úristen de jó lenne infarktust kapni :D
Amúgy nekem is most esett le, hogy te miről beszélsz :P
Így legalább több helyre el kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!