Hogyan lehetne működtetni egy helyi Paranormális Megfigyelések Klubot?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, aki egy éve alapított egy ilyen nevű klubot, kezdetben csak pár, 5-6 tagja volt és kezdetben megfelelően működött, a tagok tényleg azzal foglalkoztak, amiért a klubot létrehozták. Az eredeti cél az volt, hogy a tagok "nyitott szemmel járjanak", főleg éjszaka figyeljenek oda mindenféle szokatlan jelenségre vagy hangra, látogassanak meg régi, elhagyatott helyeket, temetőket és írják le vagy vegyék fel amit tapasztaltak. Aztán ezeket a megfigyeléseket a klubdélutánokon megbeszélték, bemutatták egymásnak és esténként szeánszokat is tartottak néha. A baj akkor kezdődött, amikor az alapító srác megengedte, hogy bárki csatlakozzon, egyre több tagja lett a klubnak és rövid idő után már egyáltalán nem azzal foglalkoztak, amiért eredetileg létrehozták ezt, csak bulizni, iszogatni jártak össze és a klub már csak a nevében őrzi, hogy ez eredetileg paranormális tevékenységekkel foglalkozik. Mit lehetne csinálni, hogy újra az eredeti legyen? A régi tagok már nincsenek is benne amúgy, csak azok az új idióták, akik nem csinálnak semmi értelmeset. Én sajnos már akkor csatlakoztam csak, amikor már az új felállás volt, pedig én nem bulizni akartam eredetileg. Javasoltam az alapító srácnak, hogy rúgja ki ezeket az újakat és szervezze meg újra a régi emberekkel a klubot, de már elvették a kedvét az újak ettől az egésztől. Mit lehetne tenni?2015. márc. 13. 13:27
1/1 anonim válasza:
"akik nem csinálnak semmi értelmeset"? :D
hát szerintem az ivás az jóval értelmesebb annál, mint hogy a temetőbe járkálnak este paranormális jelenségeket figyelni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!