Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ismertek paranormális jelenség...

Ismertek paranormális jelenségekkel/képességekkel foglalkozó könyveket, filmeket, esetleg sorozatokat?

Figyelt kérdés

Az ilyen emberekkel foglalkozó könyvek, filmek is jók.

Akár ezzel foglalkozó honlapokat is írhattok.

2013. jún. 6. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom,baz dki egyszer megnéztem iylen ge ci filmet meg egy dokumentum filmet is és féltem kb 1 hétig elaludni,gondold meg,otthon pl mikor gépeztem mindig olyan érzésem volt mikor figyel valaki ezért mindig hátranéztem.Inkább hanyagold ezt a témát
2013. jún. 6. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Könyvre tudok egy tippet: [link]
2013. jún. 6. 22:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Láttam már ilyen filmet, tudom miről beszélsz. Némelyik tényleg nagyon parás, de kezdek hozzászokni ha lehet ilyet mondani. Mondjuk én hülye voltam, mert este néztem meg egy nagyon durvát.

Viszont engem az olyanok is érdekelnek, mint a 9 kritérium vagy az olyan képességek, mint a kanál hajlítás, tárgyal mozgatása, a paranormális képességek. :)

Köszönöm a könyvet.

2013. jún. 7. 06:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Amit én néztem az egy házról szólt és az volt a film vagy dokumentum film lényege ogy a házban voltak elhelyezve ilyen biztonsági kamerák,és volt egy láthatatlan szörny féleség ami el akarta űzni az ott élő családot,tehát magától kigyuladt a sütő leestek magától a poharak tányérok akkor a kutyával is történt,pince ajtó magától kinyílt majd becsukodott és mikor rájött az ott lakók hogy ez nem vicc és ez tényleg valódi dolog akkor már késő volt,először megölte az anyát úgy hogy lehúzta a lépcsőről aztán megölte az apát úgy hogy odament a kanapá mögé és kitekerte a nyakát és a végén elrabolta a kisgyereket.Nem tudom hogy ez igaz e de valami borzasztó egy film volt és én is este néztem,és filtem egy jó ideig.Van még egy történetem ami velem történt meg régebben.Szóval ültünk órán és évvége volt és nem igazán tanultunk már ezért hülyéskedtünk órát,felemeltük a lábunkal a badot és mondtuk hogy szellemek gyertek elő meg ilyenek,egyszer meg a mennyezetről nekiált potyogni a fal meg olyan hang volt mint mikor valami rág és mocorog egy zárt tértben,nagyon furcsa volt és pont azután miután kimondtuk ezt a hülyeséget.Szóval nem tudom de lehet van valami valóság alapja mert a mai világban kicsit sok a véletlen eset.
2013. jún. 7. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudom nem itt kéne kérdeznem,de látom ,hogy akik itt vannak , azok játasak ezen a téren,na meg nem akarom, hogyha felteszek egy ilyen kérdést,akkor hülyeségeket, meg bunkó dolgokat írjanak. Szóval at szeretném kérdezni,hogy ilyen könyveket tudtok mondani? Szóval lényegében ugyan az a kérdésem,mint kérdezőnek,csak engem a könyvek érdekelnének. Előre is köszönöm,ha valaki válaszol,és bocsánat,hogy itt kérdeztem.
2013. júl. 29. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Judy Allen-Megmagyarázhatatlan jelensége encilklopédiája
2013. szept. 25. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!