Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a blogomról?

Justagirl20 kérdése:

Mi a véleményetek a blogomról?

Figyelt kérdés
Link: [link]

2015. febr. 25. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik. Lehetne színesebb, a kép fent részletesebb-mert így nagyon homályos.

Maga a blog formája se nagyon tetszik.

[link]

itt egy random blog. teljesen átlátható, valami hasonló felépítésűt próbálj ki te is

2015. febr. 25. 21:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed!Be kell vallanom,hogy a design nem az erősségem.:) Az én stílusomhoz inkább a letisztult színek illenek.Volt már színes is,de az inkább ,,bántotta a szemem”,mint ez.
2015. febr. 25. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ettől függetlenül kezdhetnél valamit a dizjánnal. A fejléc totál homály. Ráadásul a néger bácsi vállai rosszul lettek kivágva és tök pixelesek. Mondanám, hogy az az alapbaj, hogy egy 400×100 pixeles kép lett felnagyítva, de az eredeti méretben is nagyon gyér.

A másik probléma vele, hogy nem mobilos módban levágja egy részét a képnek. Úgy a néger bácsi fülétől. Az úgy egészen ciki, főleg, hogy róla szólna a blog.

Szereld meg, mert így elég hihetetlenül és hitetlenül hangzik az Élet és STÍLUS cím. Nagyságrendekkel vonzóbb lesz tőle a blogod.

Harmadrészt, azt mondod, hogy visszafogott, letisztult stílust szeretnél követni. Na, ehhez képest van egy neon pink zenelejátszód, meg egy kék-piros kurzorod. Lehet, őket sem ártana összefésülni színvilágilag.

Tartalmilag nem néztem át, irodalmi kritikából nem vagyok jó.

2015. febr. 26. 07:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Én meg a designhez nem értek (bár a fejléctől én is kiakadtam), szóval mondom is a tartalmi részt. :)

A legutóbbi fejezetnek láttam neki, a feléig ment is. Javaslom, hogy próbálj meg gyakrabban, rövidebb részeket posztolni, mert az embernek sokszor nincs türelme képernyő előtt ennyit olvasni.

Nekem hiányoznak még belőle a leíró részek, például a főszereplő környezete, és a többi karakter külseje, és jelleme, kicsit száraz ez így. Fogalmazhatnál "művésziesebben".

A pontok, és vesszők után mindig kell egy szóköz. Ezt jegyezd meg, mert nemcsak nagy hiba, hanem zavaró is, riasztja az olvasót. Aztán a pár darab megfogalmazásbeli, és helyesírási hibát is orvosolni kéne publikálás előtt, bár ezekből nincs olyan sok. Akkor is azt ajánlom, hogy az igényesség érdekében fusd át párszor. A számokat pedig az igazán profik általában kiírják betűvel, de ez már igazán csak részletkérdés.

Egy fél fejezet után nagyjából ezekbe tudtam belekötni. További jó blogolást! :)

2015. febr. 26. 17:46
 5/5 anonim válasza:
Nekem nagyom tetszett! Egyedi, te csináltad! Több nem is kell.
2015. febr. 26. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!