Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vélemény a blogomról?

Vélemény a blogomról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném, ha véleményt mondanátok a blogomról.

blogolsophie.blogspot.hu

2015. jan. 31. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Szerintem nagyon jó a blogod. Csak így tovább! :-)

2015. febr. 1. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon gagyi, ezzel most mit akarsz? Egy blogba több féle írás? Azt hiszed, hogy ezzel hù de menő vagy? Az én blogomat amerikaiak, németek, osztrákok, görögök japánok, egyiptomiak és még sorolhatnám, hogy kik olvassák/ták. Több, mint 40000 megtekinésen tùl vagyok, és nem csak egy blogon mind ez! Három 40000+ -os és kettő 20000+ -os nézettségű blogon!

Ezt nem csak neked, hanem minden ilyen kérdést kiírónak küldöm!!!

2015. febr. 1. 18:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Mi bajod a blogommal?

Azért, mert a te blogod nèzetebb, a többit le kell húzni?

Értelmes, válaszokat kértem inditèkkal.

Elfogadom, ha nem tetszik, de nem kell ilyen durván véleményt nyilvánítani!!

2015. febr. 2. 06:51
 4/4 SoraDraco válasza:

"Kedves" 2-es válaszoló!

Miért nem írod le a blogod címét?Lehet tanulunk belőle ha látjuk. Hogy? Talán nem igaz ,amit állítasz?

Na menj a 40.000 látogatóddal a pokolba. Vagy ott vagy már? Gratulálok jó helyen vagy.

Idézem:

"Az én blogomat amerikaiak, németek, osztrákok, görögök japánok, egyiptomiak és még sorolhatnám, hogy kik olvassák/ták."

Persze az összes tud magyarul. HA pedig google fordítót használsz, esküszöm körberöhöglek!

Az írásodból ítélve nagyon éretlen vagy! Persze én se lehetek sokkal érettebb, mert reagálok rád..De nagyon irritálóan reagáltál a kérdező kérdésére. Miért ne kérhetne véleményt? Továbbá miért ne kaphatna elfogadható véleményezést? A tied nem volt az.Csupán csak magadat akartad fényezni. Na..sikerült? Elégedett a csöppnyi kis lelked? Hogy egyem a májadat te kis 40.000 pluszos!

Na most én is kérdeznék tőled valamit!

Azt hiszed ,hogy te is menő vagy? Majd akkor leszel menő ha normálisan kifejted a véleményedet, ergo nézzél magadba.

Áh! Minek áltatom magamat...Az ilyenek sosem találkoznak szembe önmagukkal.

Üzenni üzenheted nekik/nekünk ezt. Csak nem érdekel mivel nem láttam még a blogodat. Talán ha látni fogom és ha a tiéd is! Lehet más lesz a véleményem. Akkor csak egy parasztnak foglak tartani és odateszlek a többi paraszt mellé a sakktáblán...

Na további szép napot és parasztkodást!

Kérdező!

Eltűnt a blogod.Remélem nem adtad fel csupán csak más néven működsz. Azt mondom ha ezt szeretnéd csinálni Ne add fel!:)

2015. jún. 17. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!