Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a blogomról?

Mi a véleményetek a blogomról?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el és nagyon kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok róla.

[link]

2015. febr. 1. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Fél gépelt oldalnyi szöveged van, ami nem szól semmiről, csak egy ezredik sablonos tinitörténetet sejtet. A fanfiction amúgy is kamasz-műfaj, ilyen blogokkal van tele az internet és 99.9%-ban az első öt bejegyzés után megszűnnek. Szerencsére.

Ha tényleg komolyan gondolod, írj meg egy TELJES történetet, használj hozzá szövegszerkesztőt, hogy figyelmeztessen a hibákra és tedd fel a blogra. Ha megvan, újra kérdezd meg a véleményünket, akkor már lesz miről írni.

+ egy jó tanács: a korosztályod pozitív kritikáit óvatosan fogadd, nem biztos, hogy segítenek a fejlődésben. Erre gondolok: "Wáááá,imádooom!". Mit? Hiszen még nem is írtál semmit...

2015. febr. 2. 00:41
 2/4 anonim válasza:

Nekem első olvasásra szedett-vedettnek tűnik.

A februári részben túl sok benne a kötőszó, a lényeg nem világos, olyan, mintha csak egy chat beszélgetés lenne. Ahogy látom a formázások is mások, próbálj meg egyféle stílust kialakítani, és azzal tovább folytatni.

Még van rajta mit alakítani, de jó lesz ez, sok sikert hozzá! :)

2015. febr. 2. 00:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a segítséget. Ment a zöldkéz mind kettőtöknek.
2015. febr. 2. 16:12
 4/4 anonim ***** válasza:
17 évesen hogy lehet levelezős az egyetemen? Akkor még nagyban gimisnek kéne lennie. :D
2015. febr. 3. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!