Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van ötletetek/tanácsotok?

Van ötletetek/tanácsotok?

Figyelt kérdés

Történeteket írok/szeretnék írni. Arra gondoltam, hogy keresek egy olyan embert aki képes youtubera videókat gyártani illetve feltölteni.

A történeteimet le kellene gyártani akármilyen kezdetleges animációs tudással és karakterhangokkal.

A tanácsotokat szeretném kérni, hogy hol találhatok olyan embert aki képes/hajlandó ilyen általam gyártott történeteket animálni.

Szerintetek találhatok ilyen embert?

Nem hinném, hogy olyan jó írásaim vannak, tehát egy pálcikaemberes animációnak is nagyon örülnék.

Ötletek vagy kérdés van?

2015. febr. 18. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:

ha a sajat otleteidet nem tartod eleg jonak ahhoz, hogy animalasra keruljenek, akkor megis minek ez a ceco az egesz korul, hogy legyen video keszitve belole?

egyebkent kiirhatnad facebookra, es kerhetnel megosztasokat, hatha raakadsz valakire. esetleg ugyanezen a kozossegi oldalon keress ra animator kepzesre jaro emberekre, es probalkozz naluk szemelyesen, hatha van annyi kalandvagyuk, hogy belemennek es kozosen alkothattok valamit.

2015. febr. 19. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:
ismerőseid körében reklámozd, ismernek-e olyat aki tehetséges ebben... meg igen, facebook-ra is írd ki
2015. febr. 19. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom, hogy régi a kérdés, de van egy háromemberes kis csoportom (+ egy "szponzor"), mi szívesen vállalnánk, ha még keresel valakiket. Mivel sose voltak még kész projektjeink, elég kezdetlegesek vagyunk.

Írtam neked privát üzenetet is.

2015. jún. 3. 11:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Privátban válaszoltam. Köszönöm az üzenetet.
2015. jún. 5. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!