Van ötletetek/tanácsotok?
Történeteket írok/szeretnék írni. Arra gondoltam, hogy keresek egy olyan embert aki képes youtubera videókat gyártani illetve feltölteni.
A történeteimet le kellene gyártani akármilyen kezdetleges animációs tudással és karakterhangokkal.
A tanácsotokat szeretném kérni, hogy hol találhatok olyan embert aki képes/hajlandó ilyen általam gyártott történeteket animálni.
Szerintetek találhatok ilyen embert?
Nem hinném, hogy olyan jó írásaim vannak, tehát egy pálcikaemberes animációnak is nagyon örülnék.
Ötletek vagy kérdés van?
ha a sajat otleteidet nem tartod eleg jonak ahhoz, hogy animalasra keruljenek, akkor megis minek ez a ceco az egesz korul, hogy legyen video keszitve belole?
egyebkent kiirhatnad facebookra, es kerhetnel megosztasokat, hatha raakadsz valakire. esetleg ugyanezen a kozossegi oldalon keress ra animator kepzesre jaro emberekre, es probalkozz naluk szemelyesen, hatha van annyi kalandvagyuk, hogy belemennek es kozosen alkothattok valamit.
Szia!
Tudom, hogy régi a kérdés, de van egy háromemberes kis csoportom (+ egy "szponzor"), mi szívesen vállalnánk, ha még keresel valakiket. Mivel sose voltak még kész projektjeink, elég kezdetlegesek vagyunk.
Írtam neked privát üzenetet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!