Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi volt a legrosszabb dolog...

Mi volt a legrosszabb dolog amit az iskolában csináltál?

Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 16:25
 1/4 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

3 fizika ellenőrzőn kívül mindegyiken puskáztam (csak nem sokat ért).

1x földrajzból puskáztam, de lebuktam és 1-est kaptam.. xD

Megcsupáltam az egyik szerb csajt, mert állandóan piszkált (nem bántam meg, mert megérdemelte :P)

1x ellógtam magyar óráról, mikor dolgozatot írtunk, mert sz*r volt a téma és tudtam, hogy arra semmit sem fogok tudni írni (szóval nem szerettem volna 1-est kapni), csak utána ráb*sztam, mert magyar után osztályfőnöki óra volt és kaptam a fejemre, hogy miért lógtam el (persze nem árultam el az igazságot xD).

Mindig is szabályellenes voltam. Nem szerettem a hülye szabályokat betartani.. Pl. nem szabadott hajat festeni, de én akkor is festettem, sminkelni, szaggatott naciba járni sem szabadott, de azokat is megtettem nem is 1x (de senki nem szólt érte semmit, csak az oszi 1x, akkor egy kicsit visszafogtam magam, de később újra elkezdtem ugyanazt..) nyolcadikba cigiztem a suliba, de azt sem szabadott, de sosem vette észre senki.. xD (azóta már nem dohányzom.)

Azt hiszem ennyi.. Nincs több rossz dolog, amit tettem (de ha lenne még, majd írok). Némelyik nem annyira súlyos. :P

2015. febr. 9. 17:20
 2/4 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Még ezek:

Feleseltem a fizika tanárnőmmel, ő meg beírt, de az oszi ügyet sem vetett rá.

3x-4x kémiából és puskáztam és 3x szerbből.

1x még alsós koromba elejtettem az egyik fiút az osztályomból, mert ok nélkül szídta az anyámat és lek*rvázott, meg már nem egyszer lefújozta a zenei stílusomat és az öltözködésemet.

Most már tényleg ennyi

2015. febr. 9. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha így számon tudod tartani, hogy miből hányszor puskáztál, akkor tényleg nagyon rebellious vagy...xd
2016. jan. 14. 20:12
 4/4 anonim válasza:
Leordítottam a tanárt. :)
2017. ápr. 17. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!