Milyen YouTube-csatornákat követtek, néztek rendszeresen?
Figyelt kérdés
Milyen magyar, angol, egyéb nyelvű YouTube-csatornákat követtek, melyik YouTube-osokat szeretitek?2015. febr. 6. 13:48
1/2 anonim válasza:
Rendszeresen én egyiket sem szoktam, de Miharu videóit vissza szoktam nézni, mikor kedvem támad. GoodLike videóival hasonlóan állok, emellett a Cosplay Tv is érdekel. Ők mind magyarok. :)
2/2 anonim válasza:
Külföldiből egyértelműen PewDiePie a favorit, de ha érdekelnek a kicsit lányosabb/kreatív dolgok akkor Zoella, Rclbeauty. Paródiákat csinál Bart Baker, őt is nagyon szeretem. Kedvenc külföldi vlogosok Caspar Lee (Caspar), Alfie (PointlessBlog).
Akkor jöjjenek a magyarok: Dancsó Peti a kedvencem (Videómánia), Béla és Pista (Pamkutya), aztán Follow Anna két csatornája (FollowAnna, FollowAnnaVlog).
Most ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!