Néz valaki közületek rendszeresen híresebb Youtube-reket?
Szia!
Én hatalmas YouTuber fan vagyok. Elsősorban PewDiePie, Jack és Finn, Zoella, Tyler Oakley, Troye Sivan és Fine Bros videókat nézek. Legszívesebben Felix-szel, az ikrekkel és Tylerrel találkoznék, őket ismertem meg először, ők a legeslegnagyobb kedvenceim. :)
Szerintem kifejezetten jó dolog, hogy ennyi youtuber van. Sok embernek erőt adtak, mert a YouTube-osok közül sok mélyről jött. Van köztünk volt mániákus depressziós, étkezési zavaros, öngyilkos hajlamú, stb. Rám egészen inspirálóan hatnak, és a nagy nézettségnek köszönhetően sok embernek meg tudják mutatni a helyes utat, vagy megváltoztathatják a nézőpontját egy fontos dologban. Pl. Tyler Oakley, nyíltan vállalja, hogy homoszexuális. Azóta sokkal többen vállalják fel és kevesebb homofób emberbe futok bele Twitteren.
Én szirmai gergővel, goodlike-kal,sirius-sal találkoztam :)
És Szirmai Gergő a kedvencem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!