Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Néz valaki közületek rendszere...

Néz valaki közületek rendszeresen híresebb Youtube-reket?

Figyelt kérdés
Gondolok itt Smosh-tól kezdve, pewdiepie-ra, Dan and Phil,vlogbrothers,a britekre (ikrek, Zoella, Alfie, Marcus, stbstb). Mit gondoltok erről a "kultúráról" már? Kik a kedvenceitek és kikkel találkoznátok szívesen?

2014. jan. 19. 23:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is nagy fan vagyok főleg Dan és Phil, de imádom Tylert és Troyet is.És shippelem Phan meg Troylert :).Connort is bírom meg sztem PJ se rossz.Alig várom hogy beszerezhessem Dan és Phil könyvet <3 ha kell akkor angolul olvasom az egészet de nekem kell egy.Én legszívesebben Dannel és Phille találkoznék mondjuk nem hiszem h engem utána el lehetne onnan távolítani.Troye pedig a kedvenc énekesem lett úgyhogy neki meg egy koncertjére szívesen elmennék.Tyler pedig elképesztő hogy így felmeri vállani a szexualitását.Nagyon bűszke vagyok mindegyikükre és imádom őket :) :)
2015. jún. 12. 19:21
 12/15 Mentifantezsvér ***** válasza:
Az idom nagy részét youtube on toltom. legnagyobb kedvencek Dan es Phil,pewdiepie,cryaotic , hollywoodnewsagency, Jenna Marbles, Nigahiga, Caspar, SivHD es PJ. persze még nagyon sok van amit szeretek és rendszeresen nézek, ezek csak a nagy kedvencek. Vicces mert Dan és Phil Londonba lakik ahol egyetemre járok, pewdiepie is angliába, és mégis valoszinuleg csak youtubon keresztul fogom öket csak látni :D
2016. ápr. 12. 01:37
 13/15 anonim ***** válasza:

A nagy kedvenceim Dan & Phil, de nagyon szeretem őket is:

Tyler Oakley, Troye Sivan, Joe Sugg, Caspar Lee, Amanada, TomSka, Connor Franta, Thomas Sanders, PewDiePie, és még tuti, hogy kihagytam egy párat :)

2016. máj. 22. 22:25
 14/15 anonim válasza:
Dant és Philt imádom és a többit is szeretem amit leírtál
2018. máj. 16. 15:59
 15/15 anonim válasza:
Uhhh hát nagyon sok embert nézek de Danny boi és Philly örök kedvencek.Most lesz egy éve hogy nézem őket. Még ki szeretnék emelni pár embert. Shane Dawson is nagyon nagy kedvencem mert nagyon nyíltan beszélt a szexualitásáról és a mentális egeszségéről,ezért nagyon inspirál. Morgan Adamst is szeretem szerintem nagyon nagy fej.
2018. jún. 23. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!