Star Stable rajongók!?
Lenne top 10 kérdésem tőletek az SSO-val kapcsolatban: (természetesen nem kell mindenre válaszolni, illetve más hasonló szempontokról is mesélhettek)
1) Ti szerintetek melyik a jobb? FRÍZ vagy FEKETE ANDALÚZ?
2) Tetszik nektek a tinker?
3) Észak svédet vagy a Fjordot válsztanátok?
4) Hány csillagotok van már? valakinek kigyűlt már az összes?
5) Mi a véleményetek a dínó völgyről? Melyik "terület" tetszik a legjobban?
6) Melyik istállónál laktok?
7) Hány lovatok maximális szintű már?
8) Gyakran szoktatok videót/képet készíteni?
9) Aki 16. szintű annak tetszik, hogy idáig kivégezte a játékot vagy hiányolja a feladatokat?
10) Ki az aki lifetime? Szoktatok SC-t venni, vagy inkább gyűjtögettek?
1.fríz
2.nem nagyon :/
3.északsvéd
4.nem tudom pontosan, de nem gyűlt ki
5.szép csak furcsa olyan mint goldi sokkal másabb mint a többi hely jorvikon
6.steve, az van középen :)
7.nem sok (alap, spirit, haflingi, luzitán, a többi csak 10-es :()
8.igen, de inkább képeket
9.igen :)
10.én az vagyok, de veszek sc-t mert gyüjteni nem tudok XD
Jelentkezek 2021 ben :D
Nos
1.: Van már egy fríz sportlovam, most tervezek venni egy sima frízet is, úgyhogy fríz. Bár andalúzom nem volt még, majd egyszer talán őket is megismerhetem :)
2.: Talán
3.: Nekem a jelenlegi 4 lovam közül egy norvég fjord van de nem igazán kedvencem. Ha választani kéne akkor északi svéd.
4.: Fogalmam sincs majd megnézem :D
5.: Pár napja már elérhető a lehetőség viszont én még csak most fogok elmenni mert lusta voltam :"D
6.: Jelenleg Goldenhillban lakok de meglátjuk hogy fog tetszeni majd az Új dombtető, aztán majd meglátjuk :D
7.: Jelnleg 2 lovam 15-ös.
8.: Annyira nem jellemző
9.: 15-ös vagyok jelenleg, de van bőven feladatom :)
10.: Lifetime vagyok, leértékelve vettem kb 2 hónapja mióta játszok :D Szoktam venni ha nagyon nem bírok magammal, de szeretek gyűjtögetni és ha veszek se túl sokat, max ilyen 1000, azt is inkább sc duplázó hétvégéken.
-Sakura Mightyforce-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!