Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Star Stable rajongók!?

Star Stable rajongók!?

Figyelt kérdés

Lenne top 10 kérdésem tőletek az SSO-val kapcsolatban: (természetesen nem kell mindenre válaszolni, illetve más hasonló szempontokról is mesélhettek)

1) Ti szerintetek melyik a jobb? FRÍZ vagy FEKETE ANDALÚZ?

2) Tetszik nektek a tinker?

3) Észak svédet vagy a Fjordot válsztanátok?

4) Hány csillagotok van már? valakinek kigyűlt már az összes?

5) Mi a véleményetek a dínó völgyről? Melyik "terület" tetszik a legjobban?

6) Melyik istállónál laktok?

7) Hány lovatok maximális szintű már?

8) Gyakran szoktatok videót/képet készíteni?

9) Aki 16. szintű annak tetszik, hogy idáig kivégezte a játékot vagy hiányolja a feladatokat?

10) Ki az aki lifetime? Szoktatok SC-t venni, vagy inkább gyűjtögettek?

2015. febr. 3. 21:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1- nem tudom, én is ezen gondolkodok,bár nekem az anda színe jobban bejön.

2- igen, nagyon tetszenek,csak drága :( egyébként nagyon hasonlít az észak-svédhez,de nekem a Marley farmján lévő fekete tinker tetszik nagyon :D

3-Észak svéd,mert nagyjából egy áron vannak,de jóval erősebbek. A fjord cukibb, de inkább a svéd.

4-olyan 52 körül :D

5-Nekem tetszik, csak picit nehezebb tájékozódni. Viszont van egy sajátos misztikuma,ami nagyon tetszik :)

6-Moorlandban lakom :3

7-a pónim 12-13 szintű, az alap lovam 15,és a svédem is 15 :)

8-Mióta játszom,szinte folyamatosan csinálok képeket. Rengeteg van. A videókat most kezdtem :D

9- Már van 17 szint is, de 16os szinten bőven ad még feladatokat :) Én hiányolnám,ha elfogynának.

10: life vagyok, de nem szoktam venni. Eleve egy csomót kaptam,amikor megvettem a life-t,és többet nem kívánok költeni. Amúgy is a kuporgatás híve vagyok :D

2015. febr. 6. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:

1. Az sport friz nem anda :) de a friz, azt fogok venni

2. A svéd jobban :) a tinkereknek olyan a fejük mint egy mutáns malac XD

3. Észak svéd ^^

4. 35 körül

5. Nem voltam még ott.

6. Moorland viszi a pálmát:) szerintem nem hiába ide tesznek a játék elején

7. Az alap lovam és az andalúzom. De a dánom is mindjart az lesz.

8. Inkább kepeket

9. 13-mas végén járok XD

10. Én nem. Ridert us csak azért veszek hogy gyűljön az sc :D

2015. febr. 7. 09:55
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
2015. febr. 7. 16:38
 4/12 anonim ***** válasza:

1. nekem a fríz jobban bejön

2. hát eléggé

3. én a mind a kettőt

4. nekem van már olyan 6 körül

5. sajna én még oda nem mehetek el :(

6. én a moorland istiben

7. nekem még egy se

8. én majd fogok. csak még nincs vidi kártyám

9. én még nem vok 16. s zintű :P

10. én még nem vok lifetime,de az leszek. néha rákerül a sor,hogy sc-t veszek :D

2015. márc. 3. 16:35
 5/12 anonim ***** válasza:

1) Anda! Én a barna 690SC - osat fogom megvenni. :)

2) Igen, szép, de nem venném meg...

3) Észak svéd. A sötét színben. <3

4) Eléggé kevés, holnap leszek Rider. (eddig csak a mostani hétvégén voltam Ridi) De most jelenleg asszem 12.

5) Nem voltam még ott, de videókból már láttam. Nekem tetszik, és a kedvenc "területem"... az nincs nagyon. Olyan hely legfeljebb, ahol lehet ugratni. :'D

6) Természetesen a moorlandi istállóban.

7) Egy van, és az csak 10 - es szintű (én 6 - os vagyok most)

8) Képet nem, videóból van asszem 5 db.

9) Mint mondtam, hatos vagyok. :)

10) Én csak MAJD leszek a jövőben, ha beválik a játék. Most még próbaidőszakon vagyok! :)

Ömm, most fogok 500SC - t venni a Rideres időszakomra, de a felszerelésre, meg az ilyesmikre gyűjtögetek majd.

2015. ápr. 6. 19:03
 6/12 CuteHorse válasza:

1. fríz

2. nekem tetszik

3. inkább fjordot :3

4. csak 55 van, de az összeset megakarom keresni

5. még nem mehetek be :(

6. moor istálló

7. egy lovam van, 13-as szintü

8. nemtudom hogy kell képet csinálni D:

9. 13-as vagyok

10. nem vagyok lifetimeos (mert drága) inkább 9-12 naposakat szoktam venni. De én úgy tudom, ha meglesz az össz csillag, akkor life lehetek :) ugyhogy gyüjtögetek még kicsit :P

2015. ápr. 7. 15:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nem leszel life,ha összeszeded a csillagokat :/ Elég nagy tévhit. Arról tudósított volna a SSO csapata, ha ilyesmi tényleg lenne. De ez csak amolyan "népi hiedelem" :/
2015. ápr. 8. 15:54
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia mindre válaszolok szeretem az ilyet *o*

1.: A fríz szebb (de az anda sem rossz :DDD)

2.: Nekem nagyon tetszik aranyosak és benne van a top 5 lóban amiel a legjobb verizni :D

3.: Én fjordot mert gyorsabb és szebb. Ő az eső vagy második a top5 legjobb ló közt (nagyon versenyik a quarterrel :DDD)

4.: Nekem 65 van de adok egy oldalt itt leirja az osszeset :D Csak eddig lusta volam osszeszedni a vidibol :D [link]

5.: Nekem bejön a dinó völgy de jobbnak képzeltem egy kicsit... Amúgy ha ezt olvasod még idetartozik: A felfedezett tercsiknél már csak 1 hinyzik ez a szoveg: Nem csak csontok maradtak relytve. LHET HOGY VANNAK DINIK? :D

6.: Én Stevében de laktam már mindenhol szo szerint kiveve jorvik istiben :DDD a kedvencem goldi csk mindentol messze van :P

7.: 17 bol 5 de nagyon dolgozok rajta és a többi is már olyan 10-8 :)

8.: Képet baromi gyakran és legtobbszor háttérek rakom és a videóval aza helyzet hogy ez gy laptop tok uj és nincs rajta szerkeszto s vidizoprogi mert az a másk gpe van de amikor még annál voltam akkor sem csinaltam gyakran :)

9.: 17 szintes vok nagyn jó érzés de várom a feliket:) Kiváncsi vok mi lesz Anneval :D Amugy a star stable ugye minden héten frissít és minden hónapban vagy második honapban valami nagyot pl ló, ujhely, ilyesmi :DD

10.: Én az vok és gyujtogetek de ha nagyon megtetszik egy lo kapok is :)

2015. aug. 22. 11:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ha valaki még erre téved jöhetnek még!:)
2015. aug. 22. 12:23
 10/12 anonim válasza:

1) Fekete andaluz, de csak mert spanyol vagyok ^-^

2) Haaat..oszinten szolva nekem nem tetszenek annyira a hosszu szoru lovak, de persze akad nehany kivetel, ilyen peldaul a tinker is <3

3) Fjordot valasztanam, az indok fennt van x3

4) 30 :D Nem szoktam keresni a csillagokat, de 30-at veletlenul megtalaltam :"D

5) A rejtett dinoszaurusz volgy a kedvenc helyem. (Azon belul a dinoszaurusz csontvazban szeretek maszkalni xD)

6) Silverglade, de szeretnek majd koltozni a Pinta Erodbe *-*

7) Csak egy lovam van, a jorvik melegveru es max. szintu, a ponim 13-as szintu volt, de eladtam ><

8) Szinte mindig!:$ Most kezdtem el a sajat SSO tortenetemet kovess youtube-on: Ada Frogvalley

9) {Ez a kerdes mar nem ervenyes, mert mar elerheto a 18. szint!*3*}

10) Lifetime vagyok. En szivem szerint vennek sc-t, csak ugyebar a szulok mashogy gondolkodnak errol :c Szoval gyujtogetek, de nem tart tovabb a penzem 1 napig, pedig mar nagyon szeretnek morgant ><

Veled mi a helyzet? :D

2015. nov. 15. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!