Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elvakult rajongók, nem kiábrán...

Elvakult rajongók, nem kiábrándító Dancsó Péter viselkedése?

Figyelt kérdés

A kezdetben hangoztatott elveivel mostanság szembemegy. Ami nem pálfordulás, hanem kétszínűség. Én ezt nagyon sajnálom, mert egy tehetséges szakembernek tartom.

És ami a legjobban zavar, hogy néha mentegetőzik, mert szerintem ő is érzi, hogy vaj van a füle mögött.

Illetve egy apróság: https://www.youtube.com/watch?v=T6K9GfH_MdU

Tekerjétek 4:52-höz: az megvan, hogy nem is olyan régen - nem tudom még így van e - csak 18 év felett lehetett regisztrálni a google-ba? szóval ennyit a youtube-os statisztikák hitelességéről.

Azért merészelem ebbe a kategóriába írni, mert itt olvassák a legtöbben, és egy korábbi DP-s kérdéshez írt válaszomat törölték, de a kérdést itt hagyták. Merem remélni, hogy nincs kettős mérce ;)

2015. jan. 25. 22:49
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
100%
Νem. Néha. Talán.
2015. jan. 25. 22:51
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elején még szimpi volt,és a videoi is viccesek voltak,de a tul nagy egoja miatt nem nézem már.
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

"Tekerjétek 4:52-höz: az megvan, hogy nem is olyan régen - nem tudom még így van e - csak 18 év felett lehetett regisztrálni a google-ba? szóval ennyit a youtube-os statisztikák hitelességéről."

Pontosan ugyan ez jutott eszembe nekem is :)

Régen szerintem is jó volt Dancsó, de most már nagyon béna poénokat nyomat.

Hozzám jössz :D?

4/22 anonim ***** válasza:
Elszítta' az agyát szegényem :/
2015. jan. 25. 22:52
 5/22 anonim válasza:
Akkor már a nyakára is lefolyhatott a vaj!
2015. jan. 25. 22:53
 6/22 A kérdező kommentje:
szerintem még mindig jó, csak a viselkedése zavar. persze semmi közöm hozzá milyen ember, mégis becsapva érzem magam kicsit.
2015. jan. 25. 22:53
 7/22 anonim ***** válasza:
22%
szar ha valaki nem érti a szarkazmust.
2015. jan. 25. 22:54
 8/22 anonim ***** válasza:
41%

És Dancsó Péter megengedte,hogy ilyen kérdéseket tegyél fel róla??

(Amúgy ezt a kérdésed is törölni fogják,mert rossz kategóriában van :))

2015. jan. 25. 22:54
 9/22 anonim válasza:
100%
fostalicska vicceket gyart 10 eves gyerekeknek eleen meg megtudott konyeztetni pl gyuruk ura szakszeruen de utana pff nullaval egyenlo amit produkal
2015. jan. 25. 22:55
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sose volt 18+ a regisztráció, akkor nem lennének korhatáros videók yt-n
2015. jan. 25. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!