Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez kiábrándító lenne egy nőn számotokra?
Ha szőrös a karja? Világosbarna, szinte szőke színű, de viszonylag sűrű és mégis látszik.
Félek ha gyantáznám jobban nőne, meg karon mégiscsak csúnyább, ha látszódnak a kis szőrszálak.
Ha szerelmesek lennétek valakibe, ez zavarna titeket akkor is? :/
Szia!
Nyilván férfiak kommentjét várod és nem akarlak rá/lebeszélni, csak mesélek valamit. Barátnőm tini korában elkezdte borotválni/ gyantázni a karját, mert állítása szerint szőrös volt. Nem volt, de mind1... Elkezdte. (kb 13 éve)
Találkoztam vele minap és elkaptam a karját, hogy kicsit megijesszem. Úgy megszúrt, hogy rendesen rosszul esett. Borzasztó, undorító, olyan kemény, borostás, hogy az hihetetlen. Nah látod kedves? Ez az igazán undorító. Nem lehet hozzáérni, mert szúr. Nekem is szőrös és az évek során rengeteget kopott. Gondolom a ruháktól. Nah dönts, ahogy szeretnél :)
Én gyantáztatom a karom és úgy vettem észre hogy már egyre ritkább, legalábbis több idő telik el 2 gyantázás között. Jobb is mint a borotva, hosszútávú és sima a kar.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!