Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elvakult rajongók, nem kiábrán...

Elvakult rajongók, nem kiábrándító Dancsó Péter viselkedése?

Figyelt kérdés

A kezdetben hangoztatott elveivel mostanság szembemegy. Ami nem pálfordulás, hanem kétszínűség. Én ezt nagyon sajnálom, mert egy tehetséges szakembernek tartom.

És ami a legjobban zavar, hogy néha mentegetőzik, mert szerintem ő is érzi, hogy vaj van a füle mögött.

Illetve egy apróság: https://www.youtube.com/watch?v=T6K9GfH_MdU

Tekerjétek 4:52-höz: az megvan, hogy nem is olyan régen - nem tudom még így van e - csak 18 év felett lehetett regisztrálni a google-ba? szóval ennyit a youtube-os statisztikák hitelességéről.

Azért merészelem ebbe a kategóriába írni, mert itt olvassák a legtöbben, és egy korábbi DP-s kérdéshez írt válaszomat törölték, de a kérdést itt hagyták. Merem remélni, hogy nincs kettős mérce ;)

2015. jan. 25. 22:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

7.nem kínos állandóan az iróniával és a szarkazmussal érvelni? én azokat sajnálom, akik nem veszik észre, hogy Dancsó visszaél vele. szar, ha valaki csak ezzel tud "takarózni".

8. olvastad a leírásomat?

10. de igen. egykoron nekem is kamuznom kellett a regisztrációnál

2015. jan. 25. 23:08
 12/22 DonDani válasza:

Szerintem nem kiábrándító, mert én egy csillámpóni vagyok!

Dancsó Péter

2015. jan. 26. 13:49
 13/22 A kérdező kommentje:
12. Mindig is tudtam! :)
2015. jan. 26. 15:48
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha megfelelő mennyiségű kenyeret, és citrompótlót fogyasztassz, akkor nem!
2015. jan. 30. 15:46
 15/22 magyarkölök válasza:
nem
2015. febr. 1. 20:34
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Több órányi videóanyagban beképzelt hójagként viselkedni már marhára nem szarkazmus...
2015. febr. 1. 23:22
 17/22 anonim válasza:
Nem kiábrándító ! Én nagyon szeretem őt csak sajnos néhányan nem ... De én igen :D 😍😘😙😗😚
2015. febr. 5. 15:12
 18/22 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled. Korábban intelligensnek és hozzáértőnek mutatkozott, ma már közönséges. Sokan mondják, hogy "ez irónia" (bár ennek a szónak a youtube-kommentelők nagyon kiterjesztették a határait), de a közönségességet ezzel nem lehet magyarázni. Ráadásul egyre több az olyan videója, ami már nem olyan témából készül, amihez ért. Pl. randitippek és hasonlók. Igen, értem, hogy vicc, de szerintem ez olyan, mintha Jack Nicholson főzési tippeket adna. Érdekességnek, mag a rajongóknak jó, de ha már több a szakácskönyve, mint a filmje, az fura. Nem tudom, érthetően fogalmazok-e. Ettől függetlenül megnézem a videót, hátha épp valami jót csinált,illetve mert emeli a(z egyébként gagyi) poénjai minőségét egy ügyesebb vágás stb. Tehát még így is jobb, mint egyesek. És, hogy őt idézzem: "minden sz*r filmben van egy jó poén", ez ő rá is igaz. De sajnos már ezért az 1 jó poénért harcol.

Én azt gondolom egyébként, hogy ez a közönségen is múlik. Azt feltételezi, hogy a közönség elvárja, hogy rendszeresen jelenjen meg videó. Szerintem jobb lenne ha ritkábban jelentkezne minőségibb dolgokkal, és akkor azt mondhatnánk, érdemes volt várni, meg azért senki nem halna bele. És azalatt az idő alatt összeszedné a gondolatait.

Szerintem az sem igaz, hogy fogynak a magyar filmek, mert nem csak magyart parodizált, lásd: Birdemic, Sharknado. Elővehetne külföldi filmeket is.

2015. febr. 6. 21:23
 19/22 anonim ***** válasza:
È tegnap lettem "elvakult" rajongó. Szerintem nagyon kreatìv. Felnèzek a kitartására, a szakmai tudására. Jó hogy olyan dolgot csinál amit szeret. Ügyes. Hajrá Peti.
2015. febr. 26. 09:43
 20/22 anonim válasza:
Igen. Igazad van. Dancsónak már szerintem megy el a humorérzéke, Meg már nem mond olyan jó vicceket. Meg jött nek exz a pl.: táskámRe Fejemra . Ezeket régebben jól mondta de most már hogy mintha megszokta volna, cés olyan unalmasan. Vanmég PÁR jó videója de kevès.
2015. márc. 17. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!