Szerintetek ilyen idősen megéri videózni?
12 éves, vagyok, és barátommal szeretnénk egy csatornát indítani. A Ti tanácsotokat kérném, hogy szerintetek még később kezdjem el, vagy akár most is megpróbálhatom?
"Műveim":
Legújabb, amire nagyon büszke vagyok: https://www.youtube.com/watch?v=fKIBN0_9bUE&ab
Meg még osztálytársamról, LoganMc-RŐL Készítettem paródiát. Szerintetek?
Ez a medúzás nagyon jól néz ki és még érdekes is, joggal lehettek rá büszkék.
Két észrevétel:
1. Ügyeljetek a helyesírásra, azért ezek, hogy ,,alíg", ,,azomban" nagyon csúnya hibák, ha nem vagytok biztosak a szó helyességében, itt leellenőrizhetitek:
Vagy másoljátok be Wordbe a szöveget.
Az elírásokra is figyeljetek oda: ,,jöjjün ki a vízből".
2. Egy kicsit beszéljetek lassabban, szerintem nagyon hadartok, és próbáljatok meg jobban artikulálni, főleg amelyikőtök először kezdi a narrálást.
Amúgy a Logan Mc-s is jó lett, még annak ellenére is nevettem rajta, hogy nem ismerem a srácot.
Szóval szerintem csak így tovább, videókat csinálni mindenképpen érdemes, ha más nem, legalább saját magatok/ az osztály szórakoztatására :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!