A Narutobol kit szerettek jobban?
Figyelt kérdés
Naruto vagy Sasuke?
Sakura vagy Hinata?
Ino vagy Sai?
Kabuto vagy Kankuro?
Gaara vagy Neji?
Shikamaru vagy Temari?
Jiraiya vagy Tsunade?
Orochimaru vagy Itachi?
Haku vagy Sumaru?
Deidara vagy Kisame?
2015. jan. 13. 21:09
1/14 anonim válasza:
Ezeket most így sorban el kéne dönteni?
Nálam Tsunade és Maito Gai a kedvenc, de tetszik még Tobirama(II. hokage) személyisége is. No meg Kiba.
2/14 A kérdező kommentje:
Uhum ugy gondoltam.:-)
De nembaj,koszi a valaszt^^
Gaiban mit szeretsz?
2015. jan. 13. 21:16
3/14 anonim válasza:
Sasuke,Hinata,Sai,Kankuro,Neji(kedvenc :3),Shikamaru,Jiraiya,Itachi,Haku,nem tudom eldönteni. :D
4/14 anonim válasza:
Gai-ban azt szeretem, hogy vicces, szenvedélyes, látszódnak rajta az érzelmei. És ugyan akkor, ha komoly pillanatában kapják el, meglepően bölcs.
5/14 anonim válasza:
Igaza van,a 4-es válaszolónak és még nagyon erős is.
6/14 anonim válasza:
Naruto, Hinata, Sai, Kankuro, NEJI:)), Shikamaru, Jiraiya, Itachi, Haku, Deidara
7/14 anonim válasza:
Naruto, Sakura, Ino, Kankuro, Neji, Shikamaru, Jiraiya, Itachi, Haku, Kisame
8/14 anonim válasza:
Sasuke, Sakura, Ino, Kabuto, Gaara, Temari, Jiraiya, Orochimaru, egyik se, Kisame
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!