A Sims 2, vagy a Sims 3 (esetleg a 4) tetszett jobban nektek?
Egyáltalán van-e akkora különbség közöttük?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem a 2 és a 3 jön be :)
Szerintem a 4 nem nagy valami durranás,többet vártam! :|
Nekem az azért nem tetszik,mert már bonyolul,meg hát inkább akkor a 2 és a 3-om :)
Szia!
Én régen Sims 2-vel játszottam, most a sims 3-mal.
A Sims 2-vel el lehetett kenni. Hamar kész voltak a családok, házak. Az emberek élethűségével nem volt bajom. Még a ru
hákkal sem. De azzal igen, hogy az emberek választhattak (azt giszem) öt életcélból azt kész. Ezt a Sims 3-ban nagyon szépen javították. Az öt talajdonság megadásával a simek sokkal egyedibbek lettek. Életcéljaik sokkal színesebbek, több munka közül választhatnak. Az emberek már már néha nekem egy kicsit műek. A 2-ben az emberek csak taxival mehettek ide oda, míg a 3-ban már, hogy ha csak a ház mellé mész mondjuk fogócskázni akkor gyalog rögtön már ott is vagy. A 2-ben nekem nagyon tetszett a magániskolába jutás. Ezt az újabb simsből hiányoltam. Ami még 2-ben jobb volt az az, hogy te is készítgettél várost. Ez a Sims 3-ban nekem nagy csalódás volt.
Összeségében: Sims 2: élvezhető, bár kicsit az emberek ugyanolyanok
Sims 3: szebb grafika, egyedibb simek, növények, közösségi terültek
Remélem segítettem és a.válasszal.mèg nek késtem wl nagyon!
Előző vagyok telóról írtam bocsi a helyesírási hibákért.
És még valami: A 4 szerintem nem annyira jó, mint amennyire beharangozták. Szerintem az emberek túl műek. Pl.: hibátlan arcok... És úgy olvastam egy helyen, hogy, mint a 2-ben itt sem lehet a városban szabadon járkálni. :(
Szerintem, ha jó géped van, akkor a Sims 3-mal játssz. Szerintem érdemes hozzá megvenni a házi kedvenc kiegészítőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!