Állandó bűntudatom lett a Marihuána hatása alatt. Miért lehet? Tapasztalt-e már valaki ilyet?
Kb 1-2 hetente szórakozásként a marihuánát választom már több mint egy éve.Volt egy hónap amikor kicsit elszaporodtak alkalmak, és egyszer csak hirtelen iszonyat bűntudatot éreztem fűtől fogyatékosnak éreztem magam és drogosnak. 3 hétig abba hagytam majd elcsábultam és megint bűntudat gyötört.Eltelt ismét 3 hét, megint kedvet kaptam de attól tartok mihelyt hozzá nyúlok megbánom. Nem változott meg a fűről alkotott véleményem, de egyébként az alkoholtól is megy el a kedvem, és lassan a számító géptől is.
Áldást kaptam?
nekem akkor szokott bűntudatom lenni, ha pl a számítógépen játszok az helyett hogy a gitárt gyakorolnám, vagy edzeni mennék... (fűvel és alkohollal ritkán élek, szóval ezekkel nincs ilyen tapasztalatom)
lehet hogy neked is van vmi, amit tudod hogy csinálnod kéne, ami a hasznodra válna, de helyette elgyengülsz és olyat csinált ami pillanatnyi élvezetet ad, de hasznod nem lesz belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!