MondoCon fesztiválra szeretnék elmenni. Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy mire kell számítanom az első modoconomon? Nyáron szeretnék elmenni,de nagyon-nagyon izgulós típus vagyok! Egyszerűen megriadok az ismeretlen dolgoktól. Ezért kérnék segítséget.Aki volt már ott,az legyen szíves elmesélni részletesen az élményeit! Egészen a jegyek vásárlásától a végéig... Érdemes lenne rögtös az elsőn beöltözni? Én a Naruto-ra gondoltam...2014. dec. 31. 15:17
1/2 anonim válasza:
Érdemes neten megrendelni úgy gyorsabban bejutsz majd hatalmas sor szokott lenni úgyhogy készülj fel:D
Amúgy családias nagyon a hangulat mindenki nyitott bárkivel lehet beszélgetni én egyszerűen imádom:D
Szerintem öltözz be!! Ja és ha szeretsz ölelkezni akkor nagyon jól fogd érezni magad mert egy csomó free hugs-os táblával járkáló ember lesz köztük én is tessék mindet jól megölelgetni:D
2/2 A kérdező kommentje:
Jaj,de szeretek olyan embereket ölelgetni akikről gőzöm sincs,hogy kicsodák! *...*
Sosem csináltam még ilyet :'D Tudnál még részletesen mesélni? :33 Nagyon érdekel a dolog! :) (Még mindig izgulok! :D )
2015. jan. 3. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!