Egy fesztiválra (pl: East Fest, Rockmaraton, Balaton Sound) mennyi pénz az ajánlott illetve mennyire gyakori az ottani párkapcsolat kialakulása és az egyéjszakás kaland?
Változó , attól függ hogy hány napra szándékozol menni.
Ha egy napra akkor szerintem elég 10000 forint is.
Soundon , Szigeten (tudom nem írtad) , általában 3 napot szoktam tölteni eddig a max 45000 forint volt amit vittem.
De attól is függ hogy mennyit akarsz inni , ha satu részeg akarsz lenni akkor , elég rendesen ki kell nyitnod a pénztárcád.
Fesztiválon még nem jöttem össze senkivel.
Szexelni szexeltem már , jóval nagyobb az esélye az egy éjszakás kalandnak , mint hogy ott valakivel összejössz.
Bár , kinek hogy sikerül.
L
azért a sziget jóval dràgàbb :)
mi kb 30-35/fővel megyünk a rockmaratonra egy hétre
2. választ adó:
Az meglehet hogy drágább de a Rockmaraton jegyre nem kell egy félhavi fizetést költeni és itt csak Rock/Metal zene szól. Nem akarom kritizálni a többi zenei műfajt de pl a pop, dubstep, rap ezekhez a legtöbb esetben nem kell zenei tudás. Itt főként a hangszerhasználatra gondolok. Rock és Metal zenénél igenis számít a hangszer használatához szükséges tudás. Rap esetében a Youtube-on is lehet látni olyan embereket akik csak szöveget nem de zenealapokat könnyen összedobnak programok segítségével.
Anno 3napot voltam szigeten és 3nap alatt költöttem annyit, mint a rockmaraton egész hetén kajával, piával, pólóval és utazással együtt, nem sportoltam egy percig sem és 'csak' 40et költöttem el :)
egy éjszakásról annyit, hogy a maratonon minden este volt valaki, míg szigeten egy kapcsolatom alakult ki tavaly (bár hamar véget is ért)..de szigetre többet nem mennék amúgy, mivel lassan már Sound 2 :)
7-es vagyok, amúgy tudom, hogy kicsit későn írtam le, de jobb később, mint soha
és amúgy 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!