Ti hány évesen mentetek először fesztiválra? (SZIN, Sziget, stb. )
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 16:30
1/10 A kérdező kommentje:
Nemeteket is írjátok
2014. aug. 30. 16:32
3/10 anonim válasza:
15 voltam, egy napra mentem barátnőmmel VOLTra
Idén 16 évesen bérlettel és nagyobb társasággal tértem vissza :)
4/10 anonim válasza:
5 évesen a Szigetre Apával.
Akkor még olyan volt, hogy simán ott lehetett hagyni az alvó gyereket a sátorban és elmenni megnézni egy késő esti koncertet.
Aztán kíséret nélkül olyan 14-15 évesen voltam...már nem emlékszem.
5/10 anonim válasza:
17 évesen, Szigetre bérlettel. Egy kicsit "mélyvíz" volt a falunapokhoz képest, de imádtam.
6/10 anonim válasza:
19 évesen, és azon a nyáron kettőn is voltam egyből: EFOTT-ra a testvéremmel, majd utána SZIN-re a barátaimmal mentem.
Ja, és lány vagyok.
7/10 anonim válasza:
17 évesen, egy napra a VOLT-ra. Felejthetetlen élmény volt, azóta már bérletezek! :)
8/10 anonim válasza:
17 évesen a szigetre, azóta is minden évben.
22/L
9/10 anonim válasza:
Már kiskoromtól jártunk anyukámmal fesztiválra,de úgy istenigazából,barátokkal 16 évesen,9.osztály után voltam először.:)
10/10 anonim válasza:
22 vagyok és még nem voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!