Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Feltörték a facebookom, mit...

Feltörték a facebookom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Karácsony reggel 6:35 kor valtoztattak meg a jeészavam, 2 ember tudta rajtam kivül a jelszót de kizartnak tartom h ők lettek volna , beszéltem is velük. Nem éltek vissza semmivel látszólag, nem posztoltak , nem írtak senkinek. Annyit tudtam csinani h felfüggesztettem és mióta elloptak nem is volt aktiiv a felhasználóm. A régi email cimemen van a facebookom ami már vagy 10 éves és nem is hasznaltam 3-4 éve, ergo az uj jelszót arra nem tudom küldeni. Meglehet menteni valahogy még a profilom ? Oriási probléma az h rejtett mappaban az összes telefonommal készitett kép feltöltödött ami nem valami publikus. Előre is köszönöm a válaszokat !

2014. dec. 27. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:

írsz supportnak, majd rengeteg kérdést fognak feltenni, amik a profilod beállításaival lesznek kapcsolatosak, biztonsági kérdések, stb.

Kb ennyit tehetsz.

2014. dec. 28. 05:39
 2/2 clique77 válasza:

Ezzel a programmal visszatudod törni

[link]

2015. jan. 14. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!