Feltörték a facebookom, már küldtem a személyimről is képet ( ma ) mire várható kb. hogy reagálnak ( ha már járt vki hasonlóan)?
Sajnos hétfőn arra ébredtem, hogy nem tudok belépni. mindenem megváltoztatták egyedül csak a nevem maradt eredeti. így nem tudtam jelszó emlékeztetőt sem kérni. a jelszavam a facebookhoz nehéz volt. teli volt különböző karakterekkel. az emailcím lehetett a hibás. mert az sem működik. aztán történt az hogy 3 ismerőst kikellett választanom aki kaptak egy kódot és azt kellett beírnom egyenként. és utána letiltottak 2 órára. az ma lejárt. és akkor kiírta hogy lépjek be azon a gépen ahol ezekben az időpontokban( megadott két időpontot) használtam. az ez volt. eléggé vigyáztam a jelszavamra, soha nem léptem be senki msánál , senki mobilján. a gépemet se adom oda senkinek. de mégse működött pedig sokat frissítettem. aztán mondta hogy fényképezzem le a személyim vagy vmi iratot ahol bizonyos adatok látszanak. most azt ma este megtettem elküldtem. azt írták reagálnak rá hamar. még nem történt semmi. de küldtek üzenetet emailben és küldtek egy linket hogy próbáljak jelszó emlékeztetőt kérni( ha nem megy akkor még blokkolva van (alatta ezt írja)és várjam meg míg a képet megnézik) de nem küld semmit, de legalább az új emailem is megvan adva, nemcsak a kamu amit nem én adtam meg( kérdi hogy mire küldje a jelszót és a kettő email van ott. a kamu kicsillagozva.)
nah ezt azért írtam le, hogy vki járt hasonlóan? mire lehet számítani, mennyi idő míg leellenőriznek? vagy ebből semmi se lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!