Nektek mi az az alkoholmennyiség amitől már jól érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
Mit isztok és mennyit hogy jól érezzétek magatokat, és felpörgött állapotban legyetek?
Bevallom őszintén én még soha nem voltam részeg... egyszerűen nem megy, mert akármennyit iszok, a vége az lesz hogy elalszok. Kicsit idegesítő tud néha lenni...:D
Pl múltkor is megittam egy fél üveg bort eléggé elálmosodtam. Mondták hogy igyak még.. háát le ment 2 üveg de a végeredmény az lett hogy majdnem bealudtam..
Vagy bármi más.. egy üveg garrone cherry után is szinte még tök jól éreztem magam, annyi hogy kicsit elálmosodtam...
A töményet nem tudom meginni csak az ilyen édes cuccokat.
Kíváncsi vagyok kinél hol a határ. Jön a szilveszter, én is jól akarom magam érezni, nem átaludni az egészet!:D:D
2014. dec. 24. 19:34
1/3 anonim válasza:
a bortól én is olyan lassú leszek meg álmos de a töménytől már jól érzem magam.. nekem az unicum a kedvenc :D ezt azért nem ajánlom mert 10 ből 9 azt mondja hogy utálja :D de én szeretem :D és a jägert is :) kb 3-4 felesbe töltött unicumtól már jól érzem magam és nincsenekk gátlásaim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!