Ti hogyan vagytok képesek motiválni magatokat történet írásra?
Figyelt kérdés
Van sok jó ötletem, amit szeretnék leírni, de mindig azt veszem észre, hogy hallogatok mielőtt hozzá kezdenék. Ne értsétek félre! Szeretek írni, de valamiért mindig elfog engem a habozás.2014. aug. 6. 13:41
1/3 anonim válasza:
Nekem, ha van ötletem, egyből leírom, el ne felejtsem:O
Amúgy egy hangulatos zene, jóízű beszélgetés is segíthet:)
Vagy nézz meg egy filmet, és utána állj neki:)
Menni fog az :D
2/3 anonim válasza:
Zenével. :) A dalszöveg néha olyan ihletet ad, hogy el nem tudod képzelni. A zene hangulata meg segít beleélnem magam a jelenetbe, amit írni szeretnék.
3/3 anonim válasza:
Én inkább regényeken dolgozom, mintsem novellákon, vagy kisebb terjedelemben. Nálam az szokott működni leginkább, ha a képzeletemben megjelenő szereplők és helyszínek megelevenednek, így gyakran keresek emberekről, tájakról képeket, vagy rajzolom le őket, mintha filmet rendeznék. Sokkal több az ihlet is így, ráadásul olyan érzésem van írás közben,mintha sorozatot néznék. Sosem tudom pontosan, mit fogok írni, mi fog történni, cdak nagy vonalakban. Ha körvonalazódik egy ötlet egy történettel kapcsolatban, ne gondolkodj rajta sokat, állj neki írni, mégha nem is tudod tovább a következő lépésnél. Különben nem lesz akaratod papírra vetni teljes egészében. Elveszi az alkotás élményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!