Mennyire lehet perverz egy Yaoi?
Első: Köszönöm a sok segítséget, így most már többet tudok, hogy bunkó paraszt módon kifejtetted a véleményed. Azt nem írtam, hogy olyan animét még nem néztem. De amúgy meg én arra gondoltam, hogy a legtöbb Yaoi tipusú fanfiction író még is meddig mer elmenni, mert én már írtam egy pár történetet és meglehetősen jól meg tudtam írni, de Yaoit még nem írtam. Ezt a kérdést is csak azért tettem fel, hogy tisztában legyek vele, hogy meddig mehetek el a történetben. De tényleg, nagyon köszönöm az építő kritikát.
Második: Neked tényleg köszönöm. Most már legalább tudom, hogy meddig mehetek. :) Tulajdonképpen nem egy fanfictiont írok hanem egy saját yaoi történetet. :)
"előtte még soha nem olvastam el egy Yaoi történetet sem"
Teljesen áll, amit írok, nem tudom, mire jó parasztozni. Arra már nem is nagyon térnék ki, hogy a paraszt szó helyett legalább íróként (???) próbálj odaválogatni szédületes szókincsedből valami passzosabb jelentésűt...
Ha olyan tehetséges, hogy boldogulna anélkül is, hogy előbb műélvezőként pontosítaná magában a tökélyig, hogy mégis milyennek kellene lenni az adott műfajnak, akkor még jobban haragszom rá. :) Kutya kötelessége lenne odaraknia magát. A valódi virtuóz az, aki annak született, egyébként meg egész nap a hangszerén gyakorol. Odaadás nélkül csak tehetséges.
Megjegyzem, nem az a valószínű, hogy itt belebotlunk egy zsenibe, de ha mégis, akkor ugye a fentiek szerint jobban kellene bánnia a tálentumaival. Nem mellesleg akkor fel se merülne semmilyen kérdése a fura nevű valamiről, és még azt is pontosan tudná, miben fog eltérni a papírformától nagyon kőkeményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!