Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szeretnék egy könyvet írni de...

Szeretnék egy könyvet írni de nincs témám. Adnátok ötleteket?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 12:07
1 2
 11/14 anonim válasza:
10:17-eshez csatlakoznék + ha abszurd drámát akarsz, a végén jöjjön rá, hogy ő csinálta a gyakori kérdéseket...
2010. márc. 4. 12:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Valaki írta, ha nincs téma, akkor minek szeretne írni? Szerintem ő még sohasem próbálkozott regényírással, vagy csak ha bombabiztos sztorija volt... azt, amiben a kérdező "szenved", "írói válságnak" szokták hívni: majd megveszik, hogy írjon egy könyvet, de nicns miről.

Az én ötletem: írj pl. egy híres, régmúlt, kalandos életű személyről, vagy hogy hogyan fogja teljesen elpusztítani a természetet az emberiség, és ebből eredendően ők is eltűnnek - "késő bánat: ebgondolat"-alapon.

2010. máj. 19. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Nyilvánvaló, hogy akkor ír valaki, ha van miről, nem? Ha valakinek írói válsága van, akkor nem az van, hogy mástól megkérdezi, hogy miről írjon, hanem túljut a válságon. Ha meg nem tud túljutni, akkor nem ír és nem írónak született.
2010. máj. 19. 21:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Annyira hülyeség, ha valaki javaslatot vár, de azt írja neki mindenki,h ha nincs ötlete, ne írjon.

És az "írói válságon" meg nem olyan egyszerű csak túljutni.

Simán lehet, hogy ha adnál valakinek egy jó ötletet, akkor szuperül meg tudná írni, és az alapötletből kiindulva csavaros, nagyszerű élvezetes sztorit alkotna, csak a kezdő löketet kell megadni neki... :)

Ha a misztikus világban akarsz maradni, de unod a vámpírokat, írhatsz esetleg arról, ahogy egy szellem próbálja kideríteni, miért is ölték meg. Bocs ha hülyeségnek hangzik, ez az én ötletem :)

2011. dec. 29. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!